marchwiak5 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Poszukuje wentyla 140mm oraz 120mm. Rzucilem okiem, porównałem testy w google i wnioski mam takie, generalnie są wentyle głośne oraz pewna klasa przy której nie da się więcej osiągnąć. Zależy mi na ciszy całej budy. Porównując to co mam teraz, to przy 120mm komfortowa głośnośc jest dla 800 obrotów i tu bym brał: Scythe Gentle Typhoon 120mm 800rpm Dla 140mm 600 obrotów i tu wybrałem: SilentiumPC Zephyr 140mm 600rpm 140mm u dołu obudowy, 120 do wyciągania gorącego. Ktos miał z tymi wentylami styczność i moze polecić/odradzić? Edytowane 24 Czerwca 2011 przez marchwiak5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Niektórych należy nauczyć używać szukajki... Jakie Obecnie Wentylatory 120mm Sa Najlepsze? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Jaki Wentylator 140mm Jest Obecnie Najlepszy - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchwiak5 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Tym tokiem myslenia forum może składac sie z faq i kilku przyklejonych tematów i tworzenie nowych nie będzie miało zastosowania - bo zawsze mozna znaleźć wszystko w takich faq czy google. Ja nie pytam o wentylator tylko o opinie na temat konkretnych modeli. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Tak, tylko w tym problem, że gdybyś choć trochę się wysilił i zajrzał do tych tematów, to na ostatnich stronach bez zająknięcia znalazł byś opinie o szukanych wentylatorach. Ale widzę, że nawet po moim poście olałeś wszystko i postanowiłeś pofilozofować. Forum jest od pytania, ale chyba nie dla wszystkich... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...