frozenpl Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zawsze tak można - zjechać detale do zera i wymagania maleją - ale chyba nie o to chodzi ;) 2GB nikomu nie polecam kupować, to tylko przykład jaki jest na dzień dzisiejszy limit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Z ciekawości przetestuje GTA IV bez swapa, akurat miałem i tak odpalić bo jeszcze nie testowałem gry na tym procku. Sprawdzałeś to GTA ? ps. tak wygląda użycie pamięci w Crysis na statku (ostatni poziom gry, w tle nie ma aktywnych programów) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Sprawdziłem Epizody, uzycie jest mniejsze niż pod Vistą, nie wiem też co tu pokazuje za page file, bo wyłączyłem plik wymiany. Chyba to coś z tą wirtualizacją czy cache-owaniem w Vista/7, nie wiem jak to działa. A tak to wygląda w Crysis 2 w DX9 Ultra z modem na tekstury. Jak widać sama gra ciągnie blisko 3 GiB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...