Prolog Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Otóż posiadam już dość wiekowego G7, ale nie planuje zmiany bo wizualnie i technicznie jest jak nówka, prawie.. W załączonej ładowarce mam dwa tryby - Normal i Boost. Cały czas muszę korzystać z boost mode, bo normal nie jest w stanie naładować jednego akumulatorka nim wyczerpie się ten drugi <_< Ponadto mam trochę problemów z nimi bo mysz czasem załapie go po potrząchnięciu albo dociskaniu kilkukrotnym, a ładowarka masz w ogóle swój system, wkładam i nic, wyjmuję i ponownie wkładam - nic. Dociskam, macham, puknę :P i zadziała ale potem znowu nic, jednak po czasie dioda pracy zaczyna mrygać i po około godzinie jest naładowana mimo że pierwsze 20-30 min w ogóle dioda nie wskazywala że ładuje.. Przechodząc do sedna sprawy postanowiłem kupić nowe akumulatorki i zaczyna się cyrk. Alledrogo nie ma, sklep z częściami Logitecha nie ma, a sama strona Logitecha już nie pamięta w ogóle o G7 nie mówiąc o mojej G7 black. Znalazłem tylko w dwóch sklepach taki akumulatorek, w jednym cena dopiero po rejestracji, a w drugim jeden akumulatorek za jedyne .. 91 zł :blink: Ma ktoś jakiś pomysł? Li-ion L-LL11 600mAh 3.7V Ps. Co mogę zrobić z zaśniedziałymi stykami w ładowarce? Bo mam wrażenie że właśnie są takie sine, a pomaga często w ładowaniu.. ślina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 logitech g7 battery | eBay tu masz rozwiązanie, olej polskie sklepy bo ci patrza wycisnąć z klienta max kasy nie dajac nic w zamian (najlepiej kupić towar i sie odpier... a jak przyjdzie do ewentualnej reklamacji to najchetniej by cię wysłali na ksiezyc w jedna stronę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Dokładnie sam, kupowałem z ebay jakiś czas temu bo dawno temu się zużyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Jedna za 14$ + 5$ UPS i mam blisko 100 zł :P Myślałem, że można taniej. Może brać normalną przesyłkę, jakieś doświadczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Sorki że tak późno odpisuje, gdzieś ty tak drogie baterie znalazł. Bez problemu znajdziesz za $7.77 z chin. BTW już drugi raz załatwiłem swoją zbyt blisko umieszczonym routerem :mur: Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...