x21 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam, mam pytanie jak można sprawdzić na komputerze parametry dysku twardego takie jak obroty,szybkość ? Myślałem ,że znajdę coś w programie everest ultimate jednak nic nie znalazłem . Może jest w tym programie taka możliwość ? Jeśli tak to w jakich zakładkach znajdę te parametry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Jeśli nie masz problemów z identyfikacją kontrolera w Evereście to MAGAZYN -> ATA. Ewentualnie wpisz model w google. Edytowane 25 Czerwca 2011 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 W ewereście Storage->Windows storage i powinno być, po najechaniu na liście u góry co i jak na temat dysku, albo po prostu sciągnij HDtune. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...