Tetriando Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Którą obudowę byście wybrali i dlaczego? nr 1 (Cooler Master CM 690 II Advanced): http://www.youtube.com/watch?v=Ed4RC6r2NTk nr 2 (Fractal Design Arc): http://www.youtube.com/watch?v=AV3tDaaTPec nr 3 (Xigmatek Pantheon Black): http://www.youtube.com/watch?v=FdRR8cpPS4w Opcją numer 4 jest propozycja innej obudowy ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Z tych trzch to CM, bo ma najfajniejsze możliwości LC. Może podasz budżet i swoje oczekiwania? LC? Cisza? Huragan w środku? Dużo miejsca na HDD? To by nieco uprościło sprawę, bo fajnych obudów jest sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetriando Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 (edytowane) o lc raczej nie myślę na razie, głownie chodzi o przewiewność, prostotę (żadnych gówienek, dupereli typu monitorki na przodzie, matowe wykończenie) no i cisza też byłaby mile widziana :D no i jak najmniej używania narzędzi i cable management również :P do tego miejsce na spore karty graficzne Bodżet w okolicach 400 zeta Edytowane 25 Czerwca 2011 przez Tetriando Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZotaK Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Na twoim miejscu wziął bym SilentiumPc Gladius 800 ponieważ: -chcesz zamontować nowe chłodzenie na procku, nie musisz wyjmować Mobo, bezproblemowo zrobisz to w obudowie. -Dobry system organizacji kabli. -Pod zasilaczem filtr przeciw kurzowy. -Wentylowane zaślepki PCI, więcej chłodnego powietrza dla GPU. -No i przede wszystkim dizajn. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Ja bym na Twoim miejscu wziął albo Fractala Define R3 albo Lancoola K-62 Cooling.pl : Lancool Midi-Tower K62 Black [LNCL006] - 439.00PLN Sam mam K62 (patrz sygnaturka) i bardzo sobie chwalę tą budę. Jak dla mnie w tym przedziale cenowym jest the best. Z resztą tu masz nieco podobny temat; poczytaj, a trochę się o K62 dowiesz Najlepsza obudowa za małe pieniądze - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Przekonałem gościa do tej budy i był zadowolony. O, tu nawet koleś sprzedaje kompa z taką budą Sprzedam całość lub na części PC - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Znając życie zestaw pójdzie na części, więc nawet możesz sie załapać :wink: Edytowane 26 Czerwca 2011 przez ivanov 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil_inside_1990 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 KLIK Solidna, stabilna. Świetna jakość względem ceny. Ładna. Bardzo dobre chłodzenie, duża przestrzeń. MOzliwość rozbudowy o LC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Tylko że autor nic nie wspomina o LC. Osobiście nie jestem fanem cm 690, za dużo plastiku, a te posrebrzane dwa paski na froncie, kojarzą mi się z najpodlejszymi obudowami tracera sprzed 10 lat, było co najmniej kilka takich modeli. Do jakiegoś zwykłego AC, brałbym fractala, ale nie żadnego Arc, tylko zwykłego starego define. Ładny monolit, bez jakichś tanich plastikowych siatek, imo wygląda o niebo lepiej. Chociaż to kwestia gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...