Caine Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jak w tytule tematu napisałem chodzi o zawieszanie kompa. Jest to związane z kartą graficzną(tak mi się wydaje) więc temat umieściłem tutaj. Od jakiegoś czasu komputer mi się zacinał. Coś robiłem i nagle buch. Zaciął się. Nie mogłem nic zrobić. Zostawał tylko reset. Ale pewnego dnia odinstalowałem sterowniki od karty graficznej i wszystko działa. Jedynie nie mogę w nic grać. Powiedzcie mi co może to powodować i czy wina leży po stronie software'u czy hardware'u. Moja karta graficzna to Ati Radeon 9550 X Series. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Sprawdziłeś temperatury poszczególnych urządzeń? Dawno czyściłeś cały komputer z kurzu? Może się przegrzewać coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caine Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Temperatury sprawdzałem i w normie. Też na początku myślałem że to kurz, ale regularnie czyszczę komputer co tydzień dwa. Nic nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Coś podkręcałeś? Może zasilacz już nie trzyma napięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caine Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nic nie podkręcałem, a zasilacz kupował i montował mi znajomy. On nie wie co to jest, a te zwisy zniknęły jak odinstalowałem sterowniki do karty graficznej. Może ona jest jakaś walnięta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...