Skocz do zawartości
Neo_x

Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Elo. Szczerze to nie bardzo wiedzialem gdzie sie o to zapytac.... wiec pytam w tym dziale ;) Mianowicie... chodzi o fb... przesledzilem kupe for, cala pomoc facebook-a.. i nie moge znalezc opcji ktora pozwalala by mi ukryc moja "ostatnia aktywnosc". Chodzi mianowicie o to co wyskakuje na mojej tablicy. Wszystko co skomentuje u kogos, jakies zdjecie, napisze jakiegos posta u kogos na tablicy to wyskakuje u mnie w profilu. Nie chce wylaczac calej swojej tablicy (a taka opcja wlasnie jest na fb) a chce wylaczyc tylko widocznosc wlasnie tych komentarzy ktore gdzies tam sobie wstawie... nic wiecej. Wie ktos jak to ogarnac?

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naciśnij krzyżyk przy dowolnym twoim komentarzu na tablicy (np. „xyz” na temat linku użytkownika Jan Kowalski) i wybierz opcję "Ukryj wszystkie zdarzenia komentarzy". To samo z innymi aktywnościami, których nie chcesz, by widziano.

Edytowane przez zzizzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz je usuwać na bieżąco z tablicy najeżdżając kursorem na obszar wpisu i w rogu jak w windowsach pojawi się "X" którym możesz skasować wpis. Słyszałem, że gdy raz skasujesz, to podobno więcej razy się nie pojawi, ale sprawdź najlepiej sam :)

edit: tak jak wyzeszj napisano ;)

Edytowane przez grzegrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już powstał temat - czy jest możliwość wyłączenia zapisu chatu do Wiadomości Prywatnych?

Kiedyś przed "rewolucją" chat istniał sobie oddzielnie i wiadomości również - a teraz są połączone co niezmiernie mi przeszkadza.

Preferowałem jak chat nie archiwizował się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo super.. o to mi wlasnie chodzilo... pytanie tylko.. jak ukryje te posty to czy nie bede widzial ich tylko ja czy takze wszyscy inni? Niby w ustawieniach prywatnosci poklikalem sobie jak moj profil widza inni.. i nie widac tych nieszczesnych postow :)

Co do czata... z tego co kombinowalem bo tez mnie to strasznie meczy to nie ma opcji zeby wylaczyc zapisywanie... mozna tylko po kazdej rozmowie usuwac calosc... i tak tez robie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi