Neo_x Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Elo. Szczerze to nie bardzo wiedzialem gdzie sie o to zapytac.... wiec pytam w tym dziale ;) Mianowicie... chodzi o fb... przesledzilem kupe for, cala pomoc facebook-a.. i nie moge znalezc opcji ktora pozwalala by mi ukryc moja "ostatnia aktywnosc". Chodzi mianowicie o to co wyskakuje na mojej tablicy. Wszystko co skomentuje u kogos, jakies zdjecie, napisze jakiegos posta u kogos na tablicy to wyskakuje u mnie w profilu. Nie chce wylaczac calej swojej tablicy (a taka opcja wlasnie jest na fb) a chce wylaczyc tylko widocznosc wlasnie tych komentarzy ktore gdzies tam sobie wstawie... nic wiecej. Wie ktos jak to ogarnac? Edytowane 27 Czerwca 2011 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Naciśnij krzyżyk przy dowolnym twoim komentarzu na tablicy (np. „xyz” na temat linku użytkownika Jan Kowalski) i wybierz opcję "Ukryj wszystkie zdarzenia komentarzy". To samo z innymi aktywnościami, których nie chcesz, by widziano. Edytowane 26 Czerwca 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Możesz je usuwać na bieżąco z tablicy najeżdżając kursorem na obszar wpisu i w rogu jak w windowsach pojawi się "X" którym możesz skasować wpis. Słyszałem, że gdy raz skasujesz, to podobno więcej razy się nie pojawi, ale sprawdź najlepiej sam :) edit: tak jak wyzeszj napisano ;) Edytowane 26 Czerwca 2011 przez grzegrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 A kiedy bedziesz chcial przywrocic to co usunales zjedz na sam dol swojej tablicy (pare razy "przedluzy" sie sama) az na samym dole tablicy znajdziesz "Edytuj Opcje" a dalej dasz sobie rade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jak już powstał temat - czy jest możliwość wyłączenia zapisu chatu do Wiadomości Prywatnych? Kiedyś przed "rewolucją" chat istniał sobie oddzielnie i wiadomości również - a teraz są połączone co niezmiernie mi przeszkadza. Preferowałem jak chat nie archiwizował się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dokładnie. Zapomniałem się kiedyś i Zostawiłem kiedyś fb włączonego na kompie dziewczyny świeżo po tym jak wprowadzili tą durną funkcję i mało mi nie zrobiła z [gluteus maximus] jesieni średniowiecza... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ooo super.. o to mi wlasnie chodzilo... pytanie tylko.. jak ukryje te posty to czy nie bede widzial ich tylko ja czy takze wszyscy inni? Niby w ustawieniach prywatnosci poklikalem sobie jak moj profil widza inni.. i nie widac tych nieszczesnych postow :) Co do czata... z tego co kombinowalem bo tez mnie to strasznie meczy to nie ma opcji zeby wylaczyc zapisywanie... mozna tylko po kazdej rozmowie usuwac calosc... i tak tez robie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Neo_x usunieta aktywnosc dotyczy wszystkich ktorzy widza Twoja tablice. A co do czatu to niestety nie da sie tego wylaczyc co wzburzylo juz wieeelu uzytkownikow. Jedyne co mozna usunac rozmowe (nie archiwizowac a usunac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...