4theally Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. Otóż mam taki problem, jakiś czas temu spaliła mi się karta graficzna, byla dość stara [4/5 lat], wiec kupilem nową, w sklepie powiedziano mi, że jest to dobra karta do gier [nie znam sie na tym =( ], lecz na starej wynosilem srednio 50-55 FPS to na tej wynosze 15-20? Mówiono mi, że mam za slaby zasilacz.. I dlatego pisze z prośbą o to czy ktoś umiał by mi powiedzieć co moge zmienić aby zwiekszyć wydajność kompa [plynniej grać]? Dodam, że wczesniej w grach typu World of Warcraft czy League of Legends wynosilem 50fps teraz jest to 10-15 =( Sprzęt: Win XP, SP3 Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz 3.02 GHz 3.00 GB RAM Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GT 220 Zasilacz: Model com feel 350 ATX, 330W Edytowane 26 Czerwca 2011 przez 4theally Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Buaahahahahahahhaha ta karta dobra do grania ? Nieźle Cię za ci ula zrobili , to jest najgorszy badziew jaki mógł by być. Zasilacz nie ograniczy wydajności karty w grach , może jedynie spowodować niestabilność kompa , restarty , wyłączanie się PC czy wywalanie z gry. Ogólnie kampa masz słabego ale grafa jest tragiczna , nadaje się tylko do wyświetlania obrazu. Musiał byś zmienić k.grafiki przede wszystkim , jaką miałeś wcześniej grafike ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4theally Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Noo powiem Ci, że zdarzylem sie skapnąć ze badziew ;D, a że slaby tez wiem bo ma 8 lat =(, ale wracajac nie wiem jaka tam karta byla =/ to bylo z pol roku temu i nie pamietam =/.. Umie ktos doradzic jaka karte musial bym po to kupic aby wyciagnac najwiecej? =D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...