piotrze Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników pytanie tak jak w temacie. Wszędzie szukałem ale nigdzie nie mogę znaleźć. Najlepiej wszystkie możliwe sposoby na jakie da się to zrobić. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Nie wiem czy się opłaca - 7300GS była słaba w czasach serii 7xxx , teraz to już zabytek . Domyślam się że Vmod potrzebny jest do OC karty . Tu masz Vmoda do MSI 7300GS , tłumaczenie strony z rosyjskiego na angielski : Google Tłumacz To samo tyle że RUS > PL Google Tłumacz Pencil mod do 7300GS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrze Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Tak tu masz rację, do OC. Wiem, że to jest stara karta i że to już przeżytek ale chciałbym z niej wycisnąć jak najwięcej (w końcu przeszedłem na niej Crysisa). Mam jeszcze małą prośbę, czy mógłbyś mi napisać tak krok po kroku z tamtymi zdjęciami jak tego pencil moda zrobić, bo wiesz nie jestem zbyt dobry z angielskiego a mimo wszystko nie chciałbym spalić karty, więc jeśli mógłbyś to bardzo byłbym ci wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...