konio68 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Panowie potrzebuję porady . W netbookach się mało oriętuję , więc liczę na waszą pomoc. Sklaep Euro-Agd . Musi mieć HDMI ze względu ma możliwość podłączenia bezproblemowego pod TV. Głównie do Internetu i Skype. Potrzebuję coś zakupić dla rodziców . Zastosowanie to tak jak pisałem .Komunikator z Videorozmową , oglądanie zdjęć i przeglądanie netu . Nie będzie uzywany do oglądania filmów w HD. Czas pracy na baterii też nie jest priorytetem. Podstawa to jakość wykonania i HDMI . Poradźcie co wybrać z oferty tego sklepu cena max 1200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Co powiesz na Review Acer Aspire One 522 Netbook - Notebookcheck.net Reviews ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) Potrzebuję coś w miarę szybko .No i to HDMI mnie ogranicza. Znalazłem coś takiego :Asus EeePC 1015T-BLK015S co powiecie o tym / AMD® V Series 1,2 GHz ?. Edytowane 27 Czerwca 2011 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) Rozdzielczość ekranu 1024x600 Nie , nie i jeszcze raz nie. Zona narzeka, ojciec rownierz ma zamiar sprzedawac z powodu niskiej rozdzielczosci. Ze swoich doswiadczen moge ci polecic 1280x720 albo 1366x768 i nic ponizej w pionie. Czlowiek dostaje ku...cy przy przegladaniu stron w 1024x600 Edytowane 27 Czerwca 2011 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Rozdzielczość ekranu 1024x600 Nie , nie i jeszcze raz nie. Zona narzeka, ojciec rownierz ma zamiar sprzedawac z powodu niskiej rozdzielczosci. Ze swoich doswiadczen moge ci polecic 1280x720 albo 1366x768 i nic ponizej w pionie. Czlowiek dostaje ku...cy przy przegladaniu stron w 1024x600 Fakt o rozdziałce nie pomyślałem , dzięki za zwrócenie uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Właśnie Acer ma 720p. Niedawno był w Biedronce za 1000 bez złotówki... Tyle że tam tylko gotówką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Właśnie Acer ma 720p. Niedawno był w Biedronce za 1000 bez złotówki... Tyle że tam tylko gotówką ;) Hmm muszę poszukać , przeżyję te 1000pln w gotówce , mówi się trudno bo fakt w EuroAgd nic nie ma. Co do rozdziałki to i tak w większości przypadków będzie pod TV podpięty w FullHD do netu , dlatego musi mieć HDMI żeby nie mieli problemów ze skalowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 No i kupione. Ten Acer z biedronki.Ma 1280x720 i HDMI kosztuje tylko 999 pln. Najlepsza opcja w zabawkach w tym przedziale cenowym. Dzięki za sugestie. Heh zadzwoniłem do żony i jak bułki kupowało to przy okazji tego Acera :). Jeszcze go nie dotykałem bo będę w domu za 3 dni ale za tą kasę myślę że będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...