galvim Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Witam ! Doradzcie mi czym mozna pomalowac myszke zeby nie brudzily sie rece i farba sie nei scierala ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Najlepiej jakąś farbą do plastiku (polecam Humbrolki, 14ml ok 4/5zł). Przed malowaniem odtłuść myszkę najlepiej spirytem, a po malowaniu możesz dodatkowo pomalowac lakierem bezbarwnym, także Humbrola :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Sam stosowalem takie farbki Najlatwiej dostac je w sklepie z modelami plastikowym . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Farbkami do modeli nie maluj bo zlaza od potu. :P Ja pomalowalem podkladem do plastiku, a potem normalna emalia w sprayu. Nic nie zlazilo. Myszki tej juz nie mam (no mod friendly byla i zdechla przy kolejnej wymianie ledow :P), ale tak samo malowalem sir Afeen-owi wiec zapytaj go czy cos mu zchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 A ja obkleilem niechlujnie :D moja myche czarna folia klejaca. Sami zobaczcie: Tego sposobu nie polecam gdyz folie te nie lubia zaokraglen :cry: Ale wszystko zalezy w jakim stopniu chcesz to zrobic. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Farbkami do modeli nie maluj bo zlaza od potu. :P Ja pomalowalem podkladem do plastiku, a potem normalna emalia w sprayu. Nic nie zlazilo. Myszki tej juz nie mam (no mod friendly byla i zdechla przy kolejnej wymianie ledow :P), ale tak samo malowalem sir Afeen-owi wiec zapytaj go czy cos mu zchodzi. Lakier trzyma się zadziwiająco dobrze na przyciskach, jedynie po bokach zaczyna trochę wymiękać. Z tym, że ma już chyba z 1,5 roku, niektóre myszki tyle nie wytrzymują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...