Trawka91 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam, Otóż mam wielki i nadal nierozwiązany problem z grafiką: Gigabyte Radeon HD 4650 w wersji AGP. Mój problem podejrzewam dotyczy sterowników (?); chociaż nie ważne jakie sterowniki nie zainstaluje (omegadrivers; z załączonej płyty czy tez ze strony ati, to i tak gry/gra Battlefield2 się "tnie" co kilka sekund jak i detale grafiki nie są za fajne... (pixeloza). Tak więc moja prośba polega na zidentyfikowaniu problemu podkreślam że grafika została wymieniana z Nvidia GeForce 6600GT, gdzie nie było ww. problemów, jak i przy wymianie grafiki był robiony format systemu. Moja konfiguracja: Windows XP Home Edition (SP3) [najnowsza aktualizacja] Procek: AMD Athlon 64, 2000MHz (10 x 200) 3000+ Płyta główna: MSI K8N NEO (MS-7030) Ram: 2x 512Mb DDR (KINGSTON "GOODRAM") GRAFIKA!: ATI GIGABYE RADEON HD 4650 w wersji AGP (1024Mb) zasilacz: (jakaś firmówka) 350W. Proszę o jakiekolwiek pomoc, mecze się z tym już od tygodnia... Ps. Próbowałem już zmiany zasilacza na CHIEFTECH 450W; NIESTETY BEZ ZMIAN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...