DirtyHarry Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam. Ostatnio padła mi grafa i zostanie zastąpiona przez Gigabyte HD6850 1GB 256 PCI-E,ze względu na niskie ceny pamięci mam zamiar zmienić wysłużonego Kingstone'a na Geil 2x4GB DDR3 1500 Dual Chanel Kit 9-9-9 Enhance Plus. Rozwiejcie moje wątpliwości,bo nie chciałbym aby te kości sprawiały mi problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 eeee tam bez sensu...potrzeba Ci aż 8gb? szkoda kasy pakować w RAM, dokup drugie takie same 2gb albo 2x2gb 1333mhz goodram cl9 (100zł). lepiej przypakować procka -> jakiego phenomena am3 x4 albo x6 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Przede wszystkim to do tego procka nie ma sensu pakować pamięci szybszych niż 1333 bo może Cię to kosztować więcej zdrowia niż zabawy, po drugie widziałeś kiedyś dzielnik pamięci 1500MHz ? Albo Intel znowu coś dziwnego wymyślił albo będziesz musiał kombinować z fsb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...