Nick126 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam, mam laptop Asusa, nie otrzyałem żadnych płytek a co za tym idzie mam recovery disk. Chciałbym zrobić formata i zainstalować czysty system bez tego całego badziewia co jest na recovery - jak to zrobić by zrobić to dobrze? :) Skąd wziąć instalkę windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek11 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Mam ten sam laptop co Ty, niedawno kupiony z preinstalowanym windowsem 7 Home Premium x64...i też bym chciał zrobić formata, żeby pozbyć się tego badziewia od Asusa a następnie postawić czysty Win i samodzielnie wgrać sterowniki ;) jest na to jakiś sposób? Czy jak sobie wypale na płytę obraz ściągnięty z neta i aktywuje za pomocą klucza, co mam na spodzie laptopa, to będę miał legalnego Win? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Mam ten sam laptop co Ty, niedawno kupiony z preinstalowanym windowsem 7 Home Premium x64...i też bym chciał zrobić formata, żeby pozbyć się tego badziewia od Asusa a następnie postawić czysty Win i samodzielnie wgrać sterowniki ;) jest na to jakiś sposób? Czy jak sobie wypale na płytę obraz ściągnięty z neta i aktywuje za pomocą klucza, co mam na spodzie laptopa, to będę miał legalnego Win? Winda zostanie aktywowana i będzie w pełni legalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek11 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 a skąd mogę ściągnąć taki obraz (Windows 7 Home Premium 64 bit PL), żeby mieć pewność, że jest niemodyfikowany ? Albo gdzie znajdę sumy kontrolne oryginalnych nośników od Microsoftu, to sobie porównam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...