Shadoweye Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 W tym Temacie będziemy zbierać info o nastepcach Ferni :D Guru3d Kepler... Benchamark ... GTX 6x0/1x0 Softpedia... Zapraszam do śledzenia i pomocy w zbieraniu informacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Bardzo mnie cieszy sugestia, ze wyjda w tym roku :) Do wydajnosci 470tki nic nie mam ale jednak cieplo sie w pokoju robi latem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) A mi w obudowie, szczególnie jak podniosę napięcie na gtx570 dcu 2.... Mam tylko nadzieję że gtx6... będą obsługiwać 3 monitory.. bo to jest wielki minus że seria 5... tego nie potrafi.. Edytowane 29 Czerwca 2011 przez marantz5003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Nvidia Kepler & Maxwell - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Używanie szukajki boli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...