kato_pk Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Mam problem podejrzewam ze to przez firewall na serwerze podsieci w której jestem :(. Mogę się zalogować na serwerze ftp (w tekstowym ftp) i wszystko ok dopuki nie spróbuje wpisać np: ls wtedy wywala mi 500 Illegal PORT command i lipa. W windowsie przechodzi to WS FTP ale nie wiem na czym moj bed polega :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Sprobuj wymusic passive mode. Komenda pass bodajze. Nie wiem, jak sie to ustawia w kliencie Windowsowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kato_pk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Oczywiscie dawałem Passive mode i lipa. Niestety moja szczątkowa wiedza na temat tego protokołu nie jest w stanie umożliwić mi wykrycie problemu, pomimo to :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 http://lists.debian.org/debian-user-polish...0/msg00062.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kato_pk Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Dzięki, popróbuje coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 no oczywiscie info z tego topicu to raczej adminowi swojemu podeslij bo jest to kwestia konfiguracji serwera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kato_pk Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 no to przykre jest, ale to chyba bym mu musiał narysowac co on ma zrobic - taki fajowy admin (haka) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...