krzyscn Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam serdecznie ;] Moi drodzy mam takie pytania do was: 1. Pragnę w operze 11,50 sprawić ,aby pasek z adresem i kartami chował sie automatycznie. Niestety ale nie mogę znaleźć takiej funkcji. Gdyby ktoś wiedział, to proszę niech napisze sposób w jaki mogę to uzyskać. Chciałbym także żeby obydwa paski chowały i wysuwały sie błyskawicznie. 2. Bardzo podobna sprawa dotyczy paska zadań w windowsie 7. Autoukrywanie działa w bardzo dobry sposób, tylko powiedzcie mi gdzie, zapewne w rejestrze, mogę zmienić szybkość chowania i pojawiania sie paska. Poza tym zależy mi także na zmniejszeniu szerokości ikonek i otwartych folderów na pasku zadań - chce aby były mniejsze. Pozdrawiam i mam nadzieje ze bardzo nie zamieszałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nigdy nie chciało mi się szukać w/w opcji w rejestrze - ściągnij Sunrise Seven, tam masz opcje dotyczące zmniejszania ikon i czasu ukrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...