Waszka Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Posiadam w obecnym komputerze chłodzenie Scythe Ninja 2 SCNJ-2000. Czy wyżej wymieniony radiator będzie prawidłowo spełniał swoją funkcję z procesorem i5 2500K ? Zależy mi na przyszłościowym OC procesora dlatego docelowo miał paść wybór na : Zalman CNPS10X Performa, lecz nie wiem czy jest sens 'marnować' te ~130 zł skoro już podobny radiator posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jeśli kupisz płytę ASRocka to Ninja powinna pasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waszka Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Tak, Asrock P67 PRO3 (B3) Intel P67 LGA1155. Tylko chodzi mi o OC. Ową Ninje zakupiłem pod koniec 2008 rok i obawiam się trochę czy z nowym procesorem spełni swoją funkcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...