griwi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam, pewnie jak wielu przede mną zamieszczam podobny temat lecz jeszcze nie znalazłem w internecie odpowiedzi na mój dziwny problem. Otóż posiadam oryginalną grę Lego Star Wars The Video Game i nie mogę rozgryźć czym są spowodowane błędy w jej funkcjonowaniu. Najpierw myślałem że to wina Windowsa 7 lecz po zainstalowaniu patcha problem z uruchomieniem gry zniknął. Ucieszony włączyłem grę i po krótkim czasie zobaczyłem kolejne błędy, mianowicie są nimi: muzyka, która leci tylko przez połowę filmików (lecz to da się przeżyć) najgorszy jest jednak "brak podłogi" tzn wizualnie jest, lecz wszelkie monety i inne rzeczy normalnie przez nią przenikają. Wszyscy grający w tę grę rozumieją, że gdy nie ma pieniędzy... jest kiepsko :( Bardzo więc proszę o pomoc Z góry dzięki :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Po 1 - jest już temat o tej grze -> Lego Star Wars - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 2 Po 2 - pewnie to wina przeterminowanych sterowników, ściągnij ze strony producenta najnowsze i będzie śmigać. postraffiam :**** <3 loffciam :rtfm: 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...