kbzium Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Cześć! Mam problem z powyższym programem. Chodzi o automatyczny tryb kontroli wiatraka, tj tą tabelkę z dobieranymi parametrami temperatura - %wiatraka. Wzsystko sobie ustawiłem i działa, ale właśnie - działa po kilku przełączeniach między auto a manual, resecie wiatraka... Jak włączam system, to nie działa i muszę zmieniać ręcznie do skutku. Co jest nie tak? Jest zaznaczone "include in profile"... Sugestie? I jak w ogóle stworzyć nowy profil... Dzięki! Edytowane 1 Lipca 2011 przez kbzium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Ok już wiem. Napiszę, żeby ktoś w przyszłości nie miał problemu :-). Trzeba ustawić też niskie pułapy, bo program głupieje jeśli jest ustawione od 50 wzwyż. Wtedy nawet przy 49 stopniach nie wie co robić i idzie na 75% wiatrak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...