o.O Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam, Potrzebuję kupić komputer do pracy i jak normalnie bez namysłu wziąłbym komputer stacjonarny, tak teraz to musi być laptop. Będzie on używany głównie do programowania, przeszukiwania internetu + może jakaś muzyka. Gry raczej odpadają, filmy też. Na pewno potrzebuję co najmniej 17 cali ekran, dość dobry procesor i co najmniej 3 GB pamięci. No i niech ma od razu jakiegoś Windowsa. Nie potrzebuję jakiegoś bardzo pojemnego dysku, super karty graficznej. Bateria nie musi być bardzo wytrzymała, bo i tak będzie podłączony często, ale jakby sporo trzymała to się nie obrażę :) Cenowo chcę się zmieścić w 2000zł. Z tego co sam poszukałem to wynalazłem to: Samsung NP-RC710-S02PL W7HP w niskiej cenie! Laptop Samsung w OleOle.pl (i to jest górna granica cenowa) Co myślicie o tym sprzęcie? Znalazło by się coś podobnego za niższą cenę? Albo coś lepszego w tej samej? Może być też coś trochę gorszego, jeśli cena byłaby znacząco niższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Nie najgorszy, choć z tym budżetem ciężko będzie cokolwiek wybrać "zadowalającego" szczególnie 17 calowego[jest ich bardzo mało] ja bym sie pokusił o np. model Samsung RC710 (NP-RC710-S04PL) (I5] lub rozważeniem 15 calowych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.O Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Dzięki za odpowiedź, ale ten model co podałeś jeszcze drożej wychodzi, a ja próbuję zejść w dół z ceną. 15 cali całkowicie odpada, więc chyba będę musiał kupić ten model, który znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 a czemu 15 odpada? zawsze możesz podpiąć do TV/monitorka i będziesz miał lepszy obraz niż na tej 17 nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.O Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 15 cali to za mało, a wolnego monitora nie mam. A nie będę dodatkowo monitora kupował, bo właśnie chcę kupić taniej, a nie jeszcze dokładać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...