Gość aga666 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 szukam gry komputerowej znam tylko fragment ktory mi utwkil w pamieci. gra jest sprzed kilku dobrych lat. bohaterka jest dziewczyna, podobna do lary croft z gry (ale to nie ta gra itp). pamietam ze byly jakies tunele korytarze i sie bieglo i ze przeskakiwalo sie nad przepascia i za 3 razem byla za duza i sie spadalo. i jak sie spadlo na dol bylo ciemnawo i byla chyba woda cos mi woda mowi...i jak sie dalej szlo byl pies taki wielki czy cos-zawsze tu ginelam...a zanim sie spadlo to po drugiej str czekal jakis facet chyba jej ojciec czy ktos...bylo bardzo ciezko przeskoczyc...bardzo podoba mi sie gra i nie moge jej znalezc ; / bylabym bardzo wdzieczna o pomoc, akcja tej gry dynamiczna taka zrecznosciowo-bijatyczno-strzelanka tez. chyba strzelanka z czegos musiala sie bronic.... wiecej mi trudno cos przypomniec.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Od takich pytań jest przyklejony temat -> Szukam Gry! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Patrząc po stylu wypowiedzi poleciłbym poświęcić czas wolny od gimnazjum na korepetycje z języka polskiego. 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...