Pretorian Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 witam mam proble zainstalowałem kazaa i cały czas jakby się łączy ale nie może sie połączyć a jak wciska search to mi pisze że kazaa not connected kurde o co chodzi może ktoś wi?? :( :( :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 chodzi o to ze sie nie laczy ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ty mądrala :evil: ale dlaczego raczej chyba nie przez firewala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 heh raczej nie ! tez mam firewala i no problem ! a ile masz kb/s ?? jak masz malo to trzeba dluzej czekac ! przynajmniej ja tak milem jak sie przez modem laczyc chcialem ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 mam stałe 10 kb mi wyciąga czasem więcej a czasem mniej :) tera juz jestem głupi ale wyczytałem że w kazaa w zakładce options/firewal coś cza ustawić ale nie wiem dokładnie co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 kombinuj ! ja nic u siebie zmieniac nie musialem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 hihihih madafaka juz działa poprostu wziołem jakąś badziewną wersje kazy i tyle ściągnołem sobie nową i hula ale dzięki za zainteresowanie LIBERO!!!! pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 heh tak tez sie zdaza ! heh to dobrze ze dziala ! milego ciagniecia ! i zebys sie nie ciskal jak ci wywali predkosc 0.003 kb/s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Firewall moze jak najbardziej blokowac. Zreszta to widac, jesli ma ktos firewalla bez regulek blokujacych i wlaczy kaze to odrazu pojawiaja sie komunikaty o otwieranych portach i polaczeniach. Ale tutaj akurat nie o to chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 heh ja tam sie az tak na tym nie znam od tego mam brata :) ale u mnie sa wszystkie porty zamkniete wiec nikt sie i tak nie wlamie :) ale chetnych zapraszam do prub moge nawet ip podac jak by ktos chcial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 heh ja tam sie az tak na tym nie znam od tego mam brata :) ale u mnie sa wszystkie porty zamkniete wiec nikt sie i tak nie wlamie :) ale chetnych zapraszam do prub moge nawet ip podac jak by ktos chcial :) Gdybys mial wszystkie porty zamkniete to bys nic nie zrobil w necie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 :oops: :wink: heh moze nie wszystkie ale nie musze sie obawiac ! pozatym trudno bylo by sie wlamac jak tam nie ma zadnego konta ! btw compaq zrobil konkurs postawil kompa i za wlamanie sie dostawales jakis w deche sprzecior jeden problem byl ze komp byl czysty bez zadnego konta z pozamykanymi wszystkimi mozliwymi portami ! wiec jak latwo sie domyslic nikt nie wygral :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 pozatym trudno bylo by sie wlamac jak tam nie ma zadnego konta ! A co ma konto do tego? :) mozesz uzywac softu ktory umozliwia wejscia na kompa i nawet nie wiedziec o tym i nie mowie tutaj o trojanach. btw compaq zrobil konkurs postawil kompa i za wlamanie sie dostawales jakis w deche sprzecior jeden problem byl ze komp byl czysty bez zadnego konta z pozamykanymi wszystkimi mozliwymi portami ! wiec jak latwo sie domyslic nikt nie wygral :) Daj linka do tej wiadomosci, nie wierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 heh linka to bym chetnie dal tylko jest maly problem : ten konkurs byl jakos chyba ze 2 lata temu i juz dawno sie skonczyl ! (oczywiscie mozesz pomyslec ze nic takiego nie bylo i teraz sie wykrecam ale o nie moj problem :)) A i wytlumacz mi bo ja jak widzisz tego nie rozumiem ! jak mam zamkniete wszystkie porty to nic niemoge zrobic w necie => ze wlamujacy sie nie moze sie wlamac ! Ale jak sie myle to wytlumacz mi w czym rzecz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...