Skocz do zawartości
Pretorian

Dlaczego nie moge ściągać mp3 kazaa???

Rekomendowane odpowiedzi

Firewall moze jak najbardziej blokowac. Zreszta to widac, jesli ma ktos firewalla bez regulek blokujacych i wlaczy kaze to odrazu pojawiaja sie komunikaty o otwieranych portach i polaczeniach. Ale tutaj akurat nie o to chodzilo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ja tam sie az tak na tym nie znam od tego mam brata :) ale u mnie sa wszystkie porty zamkniete wiec nikt sie i tak nie wlamie :) ale chetnych zapraszam do prub moge nawet ip podac jak by ktos chcial :)

Gdybys mial wszystkie porty zamkniete to bys nic nie zrobil w necie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:oops: :wink: heh moze nie wszystkie ale nie musze sie obawiac ! pozatym trudno bylo by sie wlamac jak tam nie ma zadnego konta !

btw compaq zrobil konkurs postawil kompa i za wlamanie sie dostawales jakis w deche sprzecior jeden problem byl ze komp byl czysty bez zadnego konta z pozamykanymi wszystkimi mozliwymi portami ! wiec jak latwo sie domyslic nikt nie wygral :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozatym trudno bylo by sie wlamac jak tam nie ma zadnego konta !

A co ma konto do tego? :) mozesz uzywac softu ktory umozliwia wejscia na kompa i nawet nie wiedziec o tym i nie mowie tutaj o trojanach.

btw compaq zrobil konkurs postawil kompa i za wlamanie sie dostawales jakis w deche sprzecior jeden problem byl ze komp byl czysty bez zadnego konta z pozamykanymi wszystkimi mozliwymi portami ! wiec jak latwo sie domyslic nikt nie wygral :)

Daj linka do tej wiadomosci, nie wierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh linka to bym chetnie dal tylko jest maly problem : ten konkurs byl jakos chyba ze 2 lata temu i juz dawno sie skonczyl ! (oczywiscie mozesz pomyslec ze nic takiego nie bylo i teraz sie wykrecam ale o nie moj problem :))

A i wytlumacz mi bo ja jak widzisz tego nie rozumiem ! jak mam zamkniete wszystkie porty to nic niemoge zrobic w necie => ze wlamujacy sie nie moze sie wlamac ! Ale jak sie myle to wytlumacz mi w czym rzecz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi