waldemas Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 W radiomagnetofonie padło takie cóś nie wiem jak to nazwać metalowe wysokość około 1,5 cm z możliwością kręcenia pośrodku (coś w rodzaju śrubki) do ustawiania częstotliwości (czułości) FM. Napisy na puszce Sumida s210 a parametry 154 962 v093 Jak to się nazywa i gdzie szukać .Radyjko do pracy by się przydało .Dobry stary Hitachi. Wybaczcie za opis ale laik ze mnie totalny. To te trzy sztuki a padł ostatni z prawej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Weż chłopie zrób jakieś ostre zdjęcia, bo przecież tu się nic przeczytać nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 A) jak robisz zdjecia z takiego bliska to daj tryb macro B) to jakis potencjometr ale pieron wie co to bo nic nie widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Przepraszam za moje podejście do mojego tematu , dzięki za odzew i za pomoc i ponawiam prośbę ,oraz daję lepsze zdjęcia z cyfrówki a nie z komórki. Czy ktoś wie co to za ustrojstwo i gdzie to dostać ? Edytowane 6 Lipca 2011 przez waldemas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...