ParanoiK Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Właśnie cholera mnie wzięła mało dobitnie mówiąc: http://hacking.pl/news.php?id=2331 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 nic mi nie mow... Polska kraj, fajny kraj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Tiaaa, na dobrą sprawę to w tej chwili wystarzcyło by mi 4Mbit za tą cenę. Mam tylko straszni głupie wrażenie że nasze wstąpienie do UE nie zmieni jakoś bardzo dużo w kwesti cen netu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 bylo... sam zalozylem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Czyżby przewrotna próba udowodnienia że pit i ParanoiK to jednak nie jest jedna osoba ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Mam znajomego ktory w Szwecji za 10MBitowe lacze placi chyba cos okolo 20 euro. To jest dopiero masakra.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zwątpiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 taki leciutrki OT http://film.onet.pl/0,0,730601,wiadomosci.html 8gb/s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 U nas to internet jest 50 lat do tylu. Niestety mamy takie czasy jakie mamy i nic narazie sie chyba nie zmieni bo tpsa i tak wola za dzierzawe infrastrukury ( choc marnej i przestazalej ) ogromne pienidzae co skutecznie odstrasza niezaleznego operatora a budowa nowej infrastruktury to grube miliony i nie wszyscy sa gotowi na takie wydatki to i tak ich prace sa skutecznie blokowane aby utrudnic im start ( jesli ktos by sie zdecydowal na budowe nowych lini to i tak pewnie tylko w najwiekszych miastach ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanG Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 WOW !!! No moze doczekam takich czasow :P !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Czyżby przewrotna próba udowodnienia że pit i ParanoiK to jednak nie jest jedna osoba ? ;)Właśnie. :lol: Plan zaiste szatański. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Czyżby przewrotna próba udowodnienia że pit i ParanoiK to jednak nie jest jedna osoba ? ;) Grubymi nićmi szyte ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 grrrr ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Jak wejdziemy do uni to unas też tak będzie. :mrgreen: Juz po referendum nie oszukujmy się u nas byłai jeszcze dłygo bedzie kicha :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...