z3l Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam, sprawa wygląda tak, że potrzebuje nowej grafiki, tylko nie wiem czy jest sens przy okazji wymieniac reszte. Kupić na pewno trzeba: Corsair 500W [CMPSU-500CXEU] - 199zł : Esc.pl GoodRam 2GB 1333MHz CL9 - 70zł : Esc.pl Więc tutaj pozbywamy się 270zł. Czyli na resztę zostaje nam coś oscylującego w granicach 930zl Teraz tak, mam taka płytę i procka: AMD Athlon 64 X2 4200+ AsRock ALiveNF6G-DVI Jeżeli nie będzie trzeba wymieniać, to myślałem nad GTX560 albo HD6870. Jestem wieloletnim użytkownikiem nvidii i nigdy nie mialem problemow, ale mozecie mnie przekonac do radka ;) No a jak bedzie jednak trzeba wymienic plyte i cpu bo beda spowalniac grafe, to bym prosil, zeby ktos sam mi zlozyl jakis taki zestawik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 trzeba wymienic poniewaz CPU/mobo jest pod ddr2 a Ty ram chcesz DDR3 no i wydajnosc CPU bedzie stanowczo za slaba dla tego GPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Zdecydowanie musisz zmienić Zestaw jak chcesz odczuć jakiegoś większego kopa. Phenom II 955 + płyta np. AsRock 770 Extreme 3 zostaje jakieś 300pln na grafe , jak nie boisz się używek to zakup GTX'a 260 216Core . Za 100 pln w innym sklepie znajdziesz 4GB ramu 1333 CL9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z3l Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Dobra, to jednak zrobmy tak, ze chcemy sama karte graficzna. Co maksymalnie moge wziac do tego zestawu? jaki w ogole wstyd, ze nawet nie sprawdzilem czy sa DDR3, haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Jako tako nie bardzo powinien być ograniczany HD5670. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z3l Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 A ten GTX260 sie nada o ktorym mowiles uzywanym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talibanek Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) proc będzie ograniczał gtx260 jak bym poczekał na nowe procki amd nie musiał byś kupować grafy bo bardzo dobra będzie integra Edytowane 3 Lipca 2011 przez talibanek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...