Je m appelle Ferdinand Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Chcę sobie z okazji remontu w pokoju zakupić w końcu jakiś tv. Parę info, które mogą kogoś nakierować: - przeznaczenie: Przeglądanie od czasu do czasu neta, filmy i gry z kompa, może Xbox 360 - odległość od ekranu 2-3 metry, preferowane 32 cale (37 chyba będzie za duże) - do pokoju nigdy nie wpada słońce, tv używałbym głównie wieczorami (jasnymi i ciemnymi) - Cena: 1200-1500zł Bajery bajerami, ważna jest dla mnie jakość obrazu z kompa i czy nie będzie problemów z graniem. To czy odtwarza filmy z pena, czy nie to mnie średnio interesuje. Preferowany model z tego co wyczytałem w internecie, to Samsung LE32C530. Podobno dobry i cena bardzo ok. Jeśli ktoś jest w stanie zaproponować coś lepszego, to będę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuś Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Witaj! W tej cenie polecić można na przykład 32 calowego EX501. Jakość filmów, czy gier będzie na pewno zadowalająca. Więcej na jego temat możesz przeczytać TU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 - odległość od ekranu 2-3 metry, preferowane 32 cale (37 chyba będzie za duże) Przy oglądaniu telewizji/filmów z odległości ~2,7m model 40" nie jest za duży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 A może plazma? Czy rac zej dobre LCD wchodzi w gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...