Gazownik Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam chciałbym zakupić nowy zasilacz a że się za bardzo postanowiłem się tutaj Was zapytać ;) Mam zasilacz Tracera czyli kompletny "krzak". Mój piecyk to : Procesor - AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor 5200+ Karta graficzna - nVidia GeForece 8600 GT Płyta Główna - Asus M2N E - SLI Napęd - samsung st3500320AS ATA Dysk Twardy - SEAGATE Barracuda 7200.11 O czym zapominałem ??? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 O kwocie jaką planujesz na niego wydać B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazownik Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 a jaki jest przedział tych "dobrych" zasilaczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Duży. Zaczyna się od ~150 zł a kończy... pewnie gdzieś między 800-1000 zł. Więc jak widzisz rozrzut jest ogromny. Musisz podać ile możesz przeznaczyć na zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazownik Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 o kurcze! To dość duża różnica faktycznie :D no tak z 200 do 250 zł chciałbym wydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Do twojego komputera starczy i Fortron 400W, ale przewiduję, że w najbliższej przyszłości planujesz modernizację. W takim wypadku najlepszym wyborem będzie XFX Core 550W. Narazie taka moc nie jest Ci potrzebna, ale w przypadku modernizacji nie będziesz musiał zmieniać zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 zgadzam sie w takiej kwocie to ten xfx jest najbardziej oplacalny. Starczy do kazdego procka i karty 1 rdzeniowej (jak narazie) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazownik Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Dobra wielkie dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...