Frytejro Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Orgiusz czytaj ze zrozumieniem - zapytałem czy na mojej obecnej plycie da sie fsb 1600 uzyskac czy nie. Nie wnikam w inne plyty bo innych nie mam ;] . To ze na innych sie niektorych da a na inncyh nie to wiem. Nie podkrecam proca od wczoraj. A pytalem o moja plyte na zasadzie, kto probowal a nie kto wyczytal, bo kiedys kupilem procka, ktory mial mi pojsc na mojej oprzedneij plycie (wg zapewnien forumowiczów) a pozniej okazalo sie ze nie poszedl - blad byl taki ze owa plyta miala jakas rev co widziala wiecej niz standard.. ale to tez na inny temat ;) Wiem juz ze ta moja plyta 1600 powinna wytargac, bo kolega tyle na niej osiągnał spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frytejro Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Panowie wracam do tematu hehe : podane przez was dwie opcje : Procesor: AMD Phenom II X4 955 - 370 zł Płyta główna: Gigabyte 870A-USB3 rev.3.1 - 310 zł i I5 2500k ~750 Asrock Pro3 P67 410 jaka roznica w wydajnosci bedzie na w/w sprzetach? ile %? i czy warto "doplacic" do tego 2500k te prawie 500 pln? - rozumiem ze obie platformy muszą byc wykręcone? jak tak to na ile? Obecnie tego 7200 bede testowal, ale jesli mnie niezadowoli to tak jak pisalem jak dozbieram $ to kupie ktores z w/w - tylko ktore bardziej sie oplaci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...