Kaze Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam, Zmieniam trochę układ i mam wątpliwości co do pompy, Laing DDC 1T, na dzień dzisiejszy w układzie siedzi 2x prison v2 na cpu i gpu, i jeden nexos xtreme 3x120, nie założone czekają 4x bloki EK na mobo [780i] i bliźniaczka nexosa, czyli docelowo 6 bloków i dwie chłodnice 360, jeśli uda mi się znaleźć blok full cover na gpu to prison zostanie zmieniony na ek fullcover a prison z cpu na Supreme HF. pytanie tylko czy malutka DDC 1T 12v da sobie z tym wszystkim rady... PS kupie full cover EK (plexi) na 9800 gtx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Jak flow będzie za niski to zawsze możesz zrobić mod pompki instalując np elektronikę Sanyo. Wtedy spokojnie da radę. Sterownik Elektronika LAING DDC Swiftech MCP350 (1701066899) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) U mnie MCP 355 radziła sobie z 6 blokami i 2 dwoma chłodnicami 2x120mm. Był to config. 2xMNP channel (NB+SB) 2xEK (MOSFET) 1x D`TEK fuzion V2 (CPU) 1x D`TEK fuzion (GPU) 2x EK coolstream (2x120mm) 1x rez EDIT: tyle, że na pompie na pewno siedział jakiś TOP (miałem 3 różne i już nie pamiętam który wtedy był). Pompę możesz zmodować na wersję + jakby coś. Edytowane 7 Lipca 2011 przez klami85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...