m4r Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Trafiłem dzisiaj (znowu) na trolli - marketerów. Przykład takiej owocnej współpracy dwóch userów (nie wiem, czy to jedna osoba, czy dwie, czy więcej) jest m.in. tutaj: call center - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Więcej w profilach każdego z nich. No i pytanie - jest to jakoś ścigane regulaminem, czy mają wolną drogę i mogą śmiecić takimi zakamuflowanymi reklamami na forum? Na każdym forum, gdzie takie coś widzę, staram się tępić. Wiem, że internet od dawna jest komercyjny, ale jestem idealistą wychowanym przez modem. Jeszcze podpytanie - tępić dalej, czy odpuścić? Swoista to walka z wiatrakami, ale przykro patrzeć jak prawdziwi userzy starają się pomóc, a taki post nie służy niczemu innemu, niż walnięciu słowa - klucza, tudzież linku. 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Faktycznie, perfidni spamerzy. To samo z Merlin85 i logistyk - na etacie w LG. Parę razy dostali ochrzan od użytkowników (minusy nie działały na nich) i siedzą w miarę cicho. Niewykluczone (sądząc po dacie założenia konta), że są to te same osoby. "Spec" od Sony? http://forum.purepc.pl/sebus-m184960.html Edytowane 7 Lipca 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Można tępić a jak są bardzo uparci wystarczy wysłać raport do moderacji. Chłopaki wiedzą co w takim przypadku zrobić i jak się taką reklamą zająć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 (...) To samo z Merlin85 i logistyk - na etacie w LG. Parę razy dostali ochrzan od użytkowników (minusy nie działały na nich) i siedzą w miarę cicho. Niewykluczone (sądząc po dacie założenia konta), że są to te same osoby. (...) Blokada lub zawieszenie konta: 1887 h Może dlatego się nie wypowiadają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Semek i ten drugi kretyn został dziś przeze mnie zbanowany, był raport jest odpowiedź. Ja już rzadko przeglądam raporty (to pewnie wina stylu #admin_bar {display:none;} w Stylishu) ale chłopaki z moderki na pewno chętnie urżną delikwentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Blokada lub zawieszenie konta: 1887 h Może dlatego się nie wypowiadają? Może dlatego, że nie mam wglądu do kar, nie wiedziałem o tym? Ale niemniej jednak cieszę się, że takie zachowania tu nie uchodzą płazem. Edytowane 7 Lipca 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Trafiłem dzisiaj (znowu) na trolli - marketerów. Przykład takiej owocnej współpracy dwóch userów (nie wiem, czy to jedna osoba, czy dwie, czy więcej) jest m.in. tutaj: call center - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Więcej w profilach każdego z nich. No i pytanie - jest to jakoś ścigane regulaminem, czy mają wolną drogę i mogą śmiecić takimi zakamuflowanymi reklamami na forum? Na każdym forum, gdzie takie coś widzę, staram się tępić. Wiem, że internet od dawna jest komercyjny, ale jestem idealistą wychowanym przez modem. Jeszcze podpytanie - tępić dalej, czy odpuścić? Swoista to walka z wiatrakami, ale przykro patrzeć jak prawdziwi userzy starają się pomóc, a taki post nie służy niczemu innemu, niż walnięciu słowa - klucza, tudzież linku. Regulamin wspomina o tym w wystarczającym zakresie, natomiast zawsze przydatne są raporty, które ułatwiają wyłapywanie takich gwiazdorów. Niestety jak sam widzisz czasami są to przypadki nieoczywiste i trzeba się najpierw upewnić czy rzeczywiście jest to jakiś pseudo PRowiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Pewnie dziełem przypadku jest, że użytkownik unpure w każdej wypowiedzi poleca produkty MSI. Usunąłem raz jego post, gdzie w temacie bodaj o kartach w przedziale 600-700zł polecił kartę za 950, producenta wiadomego. Kolejna sprawa, dyskusja w tym temacie porównywarka ofert GSM - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne arson oraz fifak rejestracja obaj 06-lipiec 11, obaj ostatnio dziś, 15:17. Jutro pewnie dowiemy się która porównywarka jest naj, naj... Edytowane 15 Lipca 2011 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c22 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Jeszcze Panowie się nie ogarnęli, że marketing szeptany to już naprawdę WIELKA zgraja ludzi na forach? Niestety, ale AMD, NVIDIA czy Intel mają w Polsce bardzo duże zaplecze kolesi od tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Pewnie dziełem przypadku jest, że użytkownik unpure w każdej wypowiedzi poleca produkty MSI. Usunąłem raz jego post, gdzie w temacie bodaj o kartach w przedziale 600-700zł polecił kartę za 950, producenta wiadomego. Kolejna sprawa, dyskusja w tym temacie porównywarka ofert GSM - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne arson oraz fifak rejestracja obaj 06-lipiec 11, obaj ostatnio dziś, 15:17. Jutro pewnie dowiemy się która porównywarka jest naj, naj... Done Done Jeszcze Panowie się nie ogarnęli, że marketing szeptany to już naprawdę WIELKA zgraja ludzi na forach? Niestety, ale AMD, NVIDIA czy Intel mają w Polsce bardzo duże zaplecze kolesi od tego. Szkoda komentarza bo sam musiałbym sobie wkleić warna za obrażanie brakiem czynnej masy szarej pod włosami i myśleniem wyciągniętym z końca pleców po śliwkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 http://forum.purepc.pl/chrisboss-m187203.html i http://forum.purepc.pl/devil-inside-1990-m187378.html Lobby myszkowe, polecam przyjrzenie się sklepom, do których linkują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 yup. done. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 kolejny delikwent Folie Ochronne Na Wyświetlacze. - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Jeszcze Panowie się nie ogarnęli, że marketing szeptany to już naprawdę WIELKA zgraja ludzi na forach? Niestety, ale AMD, NVIDIA czy Intel mają w Polsce bardzo duże zaplecze kolesi od tego. Ależ ogarnęli. Tylko od jakiegoś czasu to przestało śmieszyć, a zaczęło wk..ć. Szczególnie, jak się widzi kogoś, kto dał się wciągnąć w monolog dwuosobowy (monolog, bo pierniczą smuty o zajebistości tego samego), i pisze post sobie a muzom, bo nikt na niego nawet nie zwróci uwagi. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...