MrMatikm Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) Witam, mam problem z w/w programem. Otóż program uruchamia się normalnie, lecz podczas próby wejścia na konto użytkownika pojawia się komunikat: This "Portable Network Graphics" image is not valid because it contains invalid pieces of data (crc error) Gdy na komunikacie kliknę "OK" to komunikat znika, ale równocześnie pojawia się drugi - taki sam i tak w kółko. Problem pojawił się, gdy w stworzonej przeze mnie bazie usunąłem jedno słówko. Próbowałem już: -reinstalować program, -spróbować wrzucić powtórki do innego konta, -ręcznie (w pliku .txt) z powrotem dodać słówko, które usunąłem. Niestety nic nie zadziałało. Wydaje mi się jednak, że problem tkwi nie w bazie słówek, ale w powtórkach, bo jak utworze nowe konto to bez problemu mogę wejść na tą moją bazę. Bardzo proszę o pomoc ponieważ ręcznie wklepałem już tam około 800 słów i uczę się od kilku miesięcy. Nie chcę stracić moich powtórek. Pozdrawiam EDIT: Metodą prób i błędów (po kolei usuwałem i wklejałem każdy plik) ustaliłem, że plik, który wywołuje błąd to plik w folderze z moim profilem (z powtórkami) o rozszerzeniu .p (notatnikiem niestety nie da się tego otworzyć). Niestety jak plik się usunie to program daje się w pełni uruchomić, ale mówi, że w powtórkach wystąpił błąd, więc trzeba znaleźć inny sposób bez usuwania tego pliku. Proszę pomóżcie. EDIT2: Problem udało mi się samemu rozwiązać. Zamieniłem tylko jedną cyfrę w pliku z bazą słówek. Temat można zamknąć. Edytowane 15 Lipca 2011 przez MrMatikm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga6575 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Mam identyczny problem z programem do niemieckiego (Profesor Klaus). Próbowałam podobnych sztuczek do tych, które u Ciebie nie działały. Też bardzo nie chciałabym stracić swoich zapisanych powtórek, ale nie wiem, który to jest plik z bazą słówek i co tam trzeba zmienić. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 dopadł mnie ten problem, ma ktoś rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...