Skocz do zawartości
mckaczka

Monitor 19" do 300zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam zamiar kupić monitor 19" posiadam karte Geforce 8600gt.

Będzie on jedynie używany do pracy biurowej i internetu żadnych gier.

Ma ładnie wyglądać być stabilny(to znaczy żeby nie kiwał się jak drzewo na wietrze).

No i oczywiście dobre parametry w stosunku do ceny.

Kwote jaką chcę przeznaczyć na zakup to max 300zł (najlepiej 250 chyba że bedzie jakaś znacząca różnica to moge dopłacić).

Proszę o dorade:)

Pozdrawim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem dwa ciekawe monitory w sklepie niedaleko mnie:

Monitor 22" LCD Samsung B2230N 70000:1-Tychy (1699149103) - Aukcje internetowe Allegro

22" (400zł) jest trochę droższy niż chcę przeznaczyć na zakup ale dobrze było by mieć większy monitor:)

Monitor LCD BenQ 19'' G925HDA 4mln:1 36mc -Tychy (1707416647) - Aukcje internetowe Allegro

19" (290zł) Niska cena chyba dobre parametry?Nie wiem czy BenQ to dobra nieawaryjna firma mam telewizor samsung 24" i jak narazie(1,5 roku zero bad pixeli);/

Monitor BenQ 19'' LED HD G922HDAL 5mln:1 -Tychy (1707416649) - Aukcje internetowe Allegro

Z wyglądu teki sam jak u góry jedynie różnica w kontraście ale czy warto inwestować 50zł?

Proszę was o podpowiedź,nie che kupić cegły:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi