Kilokush Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Dopiero przechodzę TLAD. Ballady o Geju Tonym nawet jeszcze nie ruszyłem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Czym tu się przejmować. Może z mojego punktu widzenia łatwiej gadać, bo spędziłem z tą grą kupę godzin, ale jak nie ma nowej edycji choć by z dodatkiem fabularnym, to ani złotówki bym nie utopił w listopadzie. Fajnie, ze lepsza grafa ale kolejne dwie paki to przesada za ten sam content... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Bo targetem raczej nie są aktualni właściciele tej gry, tyllko spóźnialscy, albo ci co konkretnie czekali na next genową werjsę, tak jak ja. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Właśnie mimo że kupiłem X360 to kupie GTA dopiero jak wyjdzie na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 First Person Mode. Na PC 4k potwierdzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
april*s Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Ciekawe jakie będą wymagania sprzętowe tego cuda. Pograłam trochę na PS3, jednak stanowczo wolę grać w tego typu produkcje na normalnych pecetach. Podobnie jak we wszelkiego rodzaju FPSy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Gdzieś mignął mi news o przesunięciu premiery aby zoptymalizować wersję PC. Oby nie minęło to się z prawdą bo wygląda ciekawie tryb FPP Patelnia E975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Orientujecie się może czy każdą wersję pudełkową podepnie się pod Steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Dowiesz się na krótko przed premierą. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Na pewno każdą, bo Rockstar zrezygnował z tego śmiesznego zabezpieczenia od Mocrosoftu - GFWL, czy jak to się tam zwało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Nie tyle zrezygnował co tego juz nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ktoś bawił się w konwerter GTA4 -> GTA5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
april*s Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 27 stycznia.Ciekawe jakie realnie będą wymagania tej gry. Te które podają nie do końca mnie przekonują, bo już nie raz miałam tak, że teoretycznie zbyt mocne gry działały mi bez przeszkód, a te teoretycznie słabsze miały problemy na moim sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Zanim nie wyjdzie gra to i oficjalne wymagania podane przez R* nic nam nie dadzą, ja strzelam w 4-core-cpu@~4GHz, 4+GB + coś pokroju GTX660 do średnich. Jeśli dobrze śmiga na PS4 i XONE to 660 wydaje się sensownym GPU do mid. Kwestia na ile będzie można ingerować w ustawienia graficzne na PC alby uzyskać najlepszy obraz do wydajności bez poważnych dropów w krytycznych momentach. edit: Spadłem z krzesła jak zobaczyłem ile wołają za key na gamecodes... Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zanim nie wyjdzie gra to i oficjalne wymagania podane przez R* nic nam nie dadzą, ja strzelam w 4-core-cpu@~4GHz, 4+GB + coś pokroju GTX660 do średnich. Całkiem rozsządne by były. Zależy też jak zoptymalizują. Wciąż mam złe wspomnienia z GTA 4 i masy łatek jakie trzeba było instalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Cholera coraz bardziej wydaje mi się że gra będzie kilerem wydajności w stosunku do grafiki która oferuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 To jest stary FAKE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Cholera coraz bardziej wydaje mi się że gra będzie kilerem wydajności w stosunku do grafiki która oferuje.. Jak to będzie port z PS4/Xone to niewykluczone że tak będzie. Podejrzewam że będzie pobierało sporo pamięci GPU, więc możliwe że 2GB na karcie może się okazać za mało by odpalić wszystko na maxa. Zresztą mi to wszystko jedno teraz. Grałem w to na PS3 przez chwilę i nawet grafika na medium w PC będzie pewnie lepsza i zagram z chęcią. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Ramu brakuje np w Middle-earth: Shadow of Mordor, Wolfenstein: The New Order czy Call of Duty: Advanced Warfare, przy wyłączonym pliku wymiany, system błagał o pamięć. Przy włączony pliku przydawało sporo "total host writes" w GB na dysku SSD. Nie zdziwi mnie duże zapotrzebowanie na ram w tej grze. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jak to będzie port z PS4/Xone to niewykluczone że tak będzie. Któryś raz już błagam, opanujcie się z tym powiedzonkiem "porty" :P jakie to porty ? Z architektury x86 do architektury x86 to nie port ... Nie ma bata, żeby na sprzęcie tej samej klasy co PS4/XO chodziło to inaczej na PC, dzisus :P Nie zapominajcie, że w takim XO siedzi normalny Windows a takie GTA jest odpalane z normalnego pliku *.exe , więc, gdzie tu "portowanie" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mMariola Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 ciekawe czy wyjdzie 27 tak jak mówią :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Źródło: gtaforums.com Edytowane 13 Stycznia 2015 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) GTAV PC: New Release Date, First Screens and System Specs Edytowane 13 Stycznia 2015 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Pójdzie mi, szkoda że dopiero w marcu. Zastanawia mnie czemu tylko 30 graczy online. Przecież to przy takiej mapie będzie śmiech na sali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wymagania wydają się komiczne na tle np wymagań AC: Unity. No to czekamy do marca i gramy w 60 fps :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Może to i dobrze ze dopiero w marcu, bo taki tytuł zaraz przed sesja to nie jest nic dobrego. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Troszke sie uspokoilem. Wymagania bardzo rozsadne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 A miałem kupować GTX 960 i GTA V razem. Wygląda na to że do tego czasu starczy mi na 970 GTX i skrzynkę Budweisera pod GTA V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Troszke sie uspokoilem. Wymagania bardzo rozsadne. Równie dobrze mogliby napisać Quad-SLi z GTX 980 jako minimum, bo do czasu premiery to zintegrowane GPU od Intela będą mocniejsze... Jak mnie wku**** takie zwodzenie za nos i przekładanie o kolejne miesiące... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 No fakt - co innego pisać miesiąc przed datą a co innego walić w pręta na 2 tygodnie. Gimby i tak kupią, mądrzejsi gracze przyłożą pewnie po krytycznych patchach i cenie bez podatku na hype. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...