scratix Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2015 Steamtrades, trochę zachodu mnie to kosztowało ale było warto tym bardziej że z takiego kupna teraz już raczej nici. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Jeśli jeszcze ktoś czeka na wersje PC to poczeka przynajmniej do 14 kwietnia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 A rano miałem robić wpłatę do wersji Uncut... Wygląda na to że zamiast zarobić na mnie ~220PLN dostaną co najwyżej 100PLN jak znudzi się hype i będzie jakiś fajny pack z DLC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Znowu przesunięta? Heh... no w zasadzie trzeba się było tego spodziewać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Znowu przesunięta? Heh... no w zasadzie trzeba się było tego spodziewać. I tak i nie. Wolę przesuniętą premierę aby nie [ciach!] się to jak AC:U/ W_D/ CoD:AW ale z drugiej strony jak przesuwać to od razu na poważny termin a nie wodzić za nos. Chyba że na zapleczu dev bierze dobry hajs za to żę poczeka z premierą póki nowe Omegi nie podniosą z kolan Catalistyów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 No właśnie, jeden konkret, "za rok wieśniaki i figa", byłoby po sprawie. A tu człowiek czeka i czeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Jeśli jeszcze ktoś czeka na wersje PC to poczeka przynajmniej do 14 kwietnia. napisali którego roku :) ? Edytowane 24 Lutego 2015 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Mi tam się nie śpieszy. Byle żeby gra chodziła poprawnie. Bo GTA IV to była kompletna porażka. W ostatniej misji w GTA IV musiałem włączać Frapsa bo bez tego Niko nie chciał wejść do helikoptera. W BOGT też trzeba było parę razy włączyć Fraps bo bez tego gra zawieszała się po scenkach przed misjami. Pomijam już memory leaki powodujące pop upy i problemy z teksturami. No i GTA IV nie robi dużej różnicy rozdzielczość 1080 vs 4K. *Tak mam GTA IV oryginalne. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Porównanie grafiki PS3 vs PS4 vs PC 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Porównanie grafiki PS3 vs PS4 vs PC Dziwne. Myślałem że PC będzie czarne albo z napisem coming soon. Patelnia E975 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Dziwne. Myślałem że PC będzie czarne albo z napisem coming soon. Bardziej prawdopodobne byłoby tylko "coming" z tym soon to nieprzesadzałbym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 soon to trade mark Blizzarda, jeszcze by dostali pozew ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 When it's done to pewnie domena Nintendo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) When it's done to pewnie domena Nintendo? 3D Realms ;] Mnie grafika wali, do tej pory z przyjemnością gram w Vice City i San Andreas, a jak komp przy piątce nie da rady, to będzie w końcu powód do kupna PS4. Edytowane 18 Marca 2015 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Śmieszą mnie komentarze niektórych użytkowników konsol teraz. Jeszcze niedawno było stabilne 30 FPS w GTA 5 bez żadnych spadków. Teraz piszą, że dzięki obniżeniu jakości grafiki gra będzie miała w pełni stabilne 30 FPS. Edytowane 26 Marca 2015 przez andrew777 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Gdzie najtaniej kupić wersję steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Gdzie najtaniej kupić wersję steam? Używałeś google? Żart. Na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Na allegro jedna aukcja za 180zł i gościu z 0 komentarzy a druga za 210zł, gdzie na steam jest za 55€ czyli 230zł i 100% pewności, że nie będzie bana. ;> Myślałem bardziej o sklepach internetowych pokroju ga czy kinguin, może ktoś zna inne źródło. Jak dobrze wyczytałem to gta V na pc nie jest steamworksowe i każda kopia (np. box) nie będzie zawierała klucza na steam tylko do social club? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Na allegro jedna aukcja za 180zł i gościu z 0 komentarzy a druga za 210zł, gdzie na steam jest za 55€ czyli 230zł i 100% pewności, że nie będzie bana. ;> Myślałem bardziej o sklepach internetowych pokroju ga czy kinguin, może ktoś zna inne źródło. Na allegro zawsze się pojawiają na chwilę przed premierą i zaraz po. Ja tam kupuję w sklepie. Ceny w steamie są do niczego bez promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) A ja mam wersje steam za 135 zł Jak się szuka okazji to się znajdzie. Edytowane 26 Marca 2015 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 A coś więcej? Ten bonus z preordera w postaci darmowej gry ciągle obowiązuje i czy trzeba mieć jakaś specjalną wersję gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Na allegro jedna aukcja za 180zł i gościu z 0 komentarzy a druga za 210zł, gdzie na steam jest za 55€ czyli 230zł i 100% pewności, że nie będzie bana. ;> Myślałem bardziej o sklepach internetowych pokroju ga czy kinguin, może ktoś zna inne źródło. Jak ty szukałeś, jak jest wiele aukcji po 170zł, gdzie mają >5k komentarzy. W dodatku wiele oferuje odbiór osobisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Zbliza sie koniec miesiaca, niecale 3tyg do premiery. Tylko czekac, az Rockstar wypusci newsa, ze przesuwaja premiere o kolejny miesiac :D A tak serio to moze sobie wyjsc i za rok, mam co robic w wolnym czasie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Ja kupiłem na fabrykakluczy.pl , ale klucz dostane najpóźniej w dniu premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Jak ty szukałeś, jak jest wiele aukcji po 170zł, gdzie mają >5k komentarzy. W dodatku wiele oferuje odbiór osobisty. Ale pamiętasz, że ja cały czas piszę o wersji steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 A coś więcej? Gift z Chin. Przelałem kolesiowi kasę przez PP a on wysłał mi gifta, gra już podpięta, tylko czekać na premiere. Valve dosyć szybko się pokapowało i zablokowali gifty z Chin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 No właśnie boję się trochę takich rzeczy, żeby później nie było niemiłego zaskoczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Grę mam już na koncie ponad 2 miesiące, kto nie ryzykuje nie gra :> Zresztą teraz i tak już "po ptokach" Edytowane 26 Marca 2015 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Ja w x-Kom zamowilem pre ordera bez kombinacji. Bylo najtaniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Tylko mi zależało na wersji Steam a w żadnym sklepie jej nie znajdziesz. Chyba że w kluczykowniach. Edytowane 27 Marca 2015 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...