Jabar83 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Troszkę drogo jak na grę PC, ale cóż gra jest warta swojej ceny i do tego w całkiem przyzwoitej grafice. Bo to co widziałem na PS3 to jakiś okrutny żart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Na ten czas nic nie wiemy o jakości "portu". Stop pre-order video games! 2014 wiele nas nauczył o "day one patch". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No ja sobie z tego zdaje sprawę. Z pre-orderami sobie dałem spokój. Zawsze kupuje na Allegro gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Troszkę drogo jak na grę PC, ale cóż gra jest warta swojej ceny i do tego w całkiem przyzwoitej grafice. Bo to co widziałem na PS3 to jakiś okrutny żart. Grafika jak grafika ale jakie ta gra na PS3 ma spadki FPSów to jest tragedia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Może na minimalnych ustawieniach mi pójdzie zobaczymy, gra warta swojej ceny (chyba że okaże się drugim Watch_Dogs) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Podsumowując gra od wersji na XB1/PS4 po tym co widać na screenach i trailerze różni się: - większa rozdzielczość i liczba FPS - o ile nasz sprzęt na to pozwala - większy draw distance - większa ilość cieni ( trawa na PS4 nie ma cieni, na screenach z PC cienie od trawy są, na trailerze widać ruchome cienie od świateł samochodu - to co było w GTA IV ) - lepszy bump mapping - lepsze filtrowanie tekstur - lepiej wyglądające krzaki i drzewa - większa ilość efektów np. Po strzałach w asfalt odpadają jego kawałki, po wbiegnięciu na kałużę pod stopą powstaje rozbryzg - lepsze efekty oświetlenia - spójrzcie jak błyszczą łuski wylatujące z miniguna, na scenie z drinkiem widać poświatę od słońca, większa ilość refleksów na samochodach - lepsze tekstury broni - nawet pokazane kable od prądu na ostatnim ujęciu są bardziej zaokrąglone niż te na PS4 - porównanie PS4 PC Trailer więc nie był może najbardziej efektowny ale pokazał wiele detali jakie poprawiono w wersji PC. Zadbali o drobne szczegóły w wersji PC oby to oznaczało, że optymalizacja jest na dobrym poziomie. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dla mnie to zwyczajnie GTA V w opcji HIGH, na konsoli mamy LOW/MEDIUM. Jak zwykle przy porcie brak wygładzania i wszechobecna kanciastość. Tekstury nadal słabe. Pancerze w scenie z minigunem pozostawiają wieeeele do życzenia. W trzech słowach: czekam na mody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jakby odpalić w 4k i dać downscaling do full hd to hmm. :twisted2: Kto zamówił pre order? Ja w końcu łyknąłem preorder na g2a, wyszło 15zł drożej niż w empiku a wolę mieć wersję steam jeśli mam wybór, no i nie będę musiał śmigać do sklepu, bo jeszcze by mi psikusa zrobili i nie dowieźli na czas. :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja stoję jak Gimbus pod sklepem o 9 rano żeby mieć pudełko :lol: Będzie trzeba zrobić listę nicków z Social Cluba do grania w Online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Rosyjski Rockstar zrobił leaka trailera Heistów na PC Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Polski tez wyciekl https://www.youtube.com/watch?v=0hMzakV_y-w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wygląda kozak, ale od razu was uprzedzę (doświadczenia z ps3), że heisty TYLKO ze swoją ekipą + komunikacja głosowa. Jako, że w payday2 zagrywałem się długo, to ostatnio odpaliłem gta po długiej przerwie, żeby zobaczyć jak to wygląda i... jechaliśmy przez całą mapę po samochód, potem pół mapy na lokacje i trzeba było po cichu zdejmować gości, żeby się nie pokapowali. Pierwsze co zrobił random to seria z kałasza bez tłumika. RESTATRT - znowu to samo, RESTART drugi gość wypalił = LEAVE GAME.Jak coś to ja chętnie przygarnę kogoś do gry drużynowej. Mam prywatny serwer mumble. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja wzialem preorderka jeszcze we wrzesniu chyba, w x-kom. Wali mnie czy to pudelko czy steam, chce miec szybko gierke w lapie, a z obecnym netem nie moge sobie pozwolic na pobranie 20-30gb. mam nadzieje, ze dostarcza na 14 kwietnia. EDIT: fajna nuta w trailerze napadow. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja się piszę na Multi jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) To dawajcie nicki ze RSG. Mój: StoProGratis Wcześniejszy wyciek trailera, oryginał na stronie Rockstar już jest http://www.rockstargames.com/newswire/article/52413/gta-online-heists-tv-spot Spójrzcie na te krople w kałuży Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja w końcu łyknąłem preorder na g2a, wyszło 15zł drożej niż w empiku a wolę mieć wersję steam jeśli mam wybór, Jesteś pewien, że klucz z g2a podepnie się pod Steam'a? Bo rozumiem, że kupiłeś ten za ok. 203zł. Pytam, bo w opisie produktu, przy platformie jest napisane "other". Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez blood_brother Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie, kupiłem klucz do steam w formie prezentu za 185zł, już mam dodany do biblioteki i czekam na preload. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ja preorder zamówiłem w MediaExpert oby sie wyrobili tego 14stego (niby też otrzymuje się bonus od Rockstar). W GTAO ilu maksymalnie będzie graczy na mapie - 32 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 http://www.mediaexpert.pl/gry-pc/gra-pc-gta-v,id-236391 149 + kurier za friko. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Podobno gra w pudełku ma 7 płyt DVD. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) niby 65gb :) Jak phantasmagoria, tylko że dvd zastąpiły cd. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 gdzie można kupić najkorzystniej wersję digital klucz na steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Najtaniej to na stronach typu g2a, kinguin itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 G2a nie wierze potym jak mi Ubisoft wyciął season packa do fc4, chodziło mi o jakieś sklepy typu muve tzn pewne a nie szemrane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Na chwilę obecną to tylko przez steam jeśli chcesz mieć w 100% pewny klucz. W g2a płacę zawsze paypalem, bo wtedy jak nie dogadam się z supportem w razie jakiegoś problemu to samodzielnie wycofuję kasę przez pp - chargeback, póki co nie musiałem jeszcze z tego korzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 niby 65gb :) Jak phantasmagoria, tylko że dvd zastąpiły cd. Tak pamiętam tą gre. Kiedyś to było naprawdę sporo 7 płyt CD. Teraz 65 GB przy obecnych łączach to nie problem. Oczywiście nie dla wszystkich bo sporo osób wciąż ma dość wolne łącza. Mimo wszystko wolę wersję pudełkową z Allegro za 170 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Pudła to już za 150 można kupić ale ja wolę kilka zł dopłacić i mieć na steam, po prostu mi wygodniej, bo gram nieraz nie tylko w domu (praca? :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Na Steam na pewno szybciej by mi się ściągnęło i zainstalowało ale chcę mieć pudełko. Klucz na Steam pewnie kupię w przyszłości na przecenie na Steamie albo na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A to pudełka nie mozna do steam przypiąć? Nie napalam, się mam zamiar po premierze (2-3dni jak pojawią się recki i będzie ok )zakupić boxa i chciałem steam by z chłopakami pograć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...