Kilokush Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A to pudełka nie mozna do steam przypiąć? Nie napalam, się mam zamiar po premierze (2-3dni jak pojawią się recki i będzie ok )zakupić boxa i chciałem steam by z chłopakami pograć Prawdopodobnie multi i tak będzie obsługiwany przez Rockstar Social Club. Więc na Social Clubie powinni być wszyscy gracze, zarówno Ci co kupili grę na Steam i Ci co kupili pudełko. I powinno dać się do nich dołączyć do servera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Na jakie forum bym nie wszedł to temat o GTA V jest zawsze gorący, aż strach pomyśleć co będzie po premierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No cóż gra jest naprawdę niezła. IMO dużo lepsza niż GTA IV, ale to tylko moje skromne zdanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ehh, no to teraz mam zagwozdkę. Mam zamówionego preordera w x-komie, tylko ze bylem pewien ze będzie go można podpiąć na steama, bo instalacja 7 płytek mi się nie widzi, a poza tym chciałem mieć możliwość pobrania w danej chwili gry ze steama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A to pudełka nie mozna do steam przypiąć? Nie napalam, się mam zamiar po premierze (2-3dni jak pojawią się recki i będzie ok )zakupić boxa i chciałem steam by z chłopakami pograć Klucz z boxa nie jest steamowy. Właśnie dlatego wolę steam, żeby mieć w miarę możliwości wszystko w jednym miejscu, widzieć w co grają ziomki i ewentualnie dołączyć do zabawy. :> @up Ja się zastanawiam czy nie wziąć sobie 14-stego dzień wolny od pracy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Heh 14 to wtorek. Troszkę słabo. Wolałbym żeby to był poniedziałek, a najlepiej piątek. ;) Co do wersji pudełkowej to ja już tak mam, że wolę mieć wersję płytową niż cyfrową. Chociaż mam teraz od niedawna podpięte UPC 250 Mb/s, więc ściągnięcie 60GB to dla mnie nie problem. Szkoda że gry nie wydali na BD to nie musiałbym żonglować płytami DVD Jeszcze się zastanowię nad tym kluczem Steam. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Chyba częściej ludzie w ogóle nie mają napędu niż mają bluray'a. Ja kiedyś wywaliłem wszystkie płytki i boxy po grach, bo już zaczęło to niepokojąco wyglądać. Mogłem do jakiegoś arhn.eu wysłać, ale to dawno było także od tej pory nie zależy mi kompletnie na tego typu rzeczach, w kolekcjonera też się nie bawię. :> No wtorek także faktycznie kiepsko, ale jak odblokują od północy to będzie ciężko rano wstać do roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Chyba częściej ludzie w ogóle nie mają napędu niż mają bluray'a. Ja kiedyś wywaliłem wszystkie płytki i boxy po grach, bo już zaczęło to niepokojąco wyglądać. Mogłem do jakiegoś arhn.eu wysłać, ale to dawno było także od tej pory nie zależy mi kompletnie na tego typu rzeczach, w kolekcjonera też się nie bawię. :> No wtorek także faktycznie kiepsko, ale jak odblokują od północy to będzie ciężko rano wstać do roboty. To się nie będziesz kładł w ogole skoro też masz możliwość pyknięcia w pracy to i drzemke też zaliczysz. Hehehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Pewnie nie jedna osoba szykuję już L4 na 14 kwietnia, tego dnia też wielu uczniów będzie rano bolała głowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 To się nie będziesz kładł w ogole skoro też masz możliwość pyknięcia w pracy to i drzemke też zaliczysz. Hehehhe No wiesz nie ma to jak w domu, można w samych majtkach siedzieć. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No i w pracy nie usiądziesz sobie tak podczas instalacji gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 U mnie w robocie nie trzeba l4 ;) wystarczy sobie grafik dobrze ustawić 14/15/17 wolne :) Oj będzie wesoło pierwszego dnia na GTAO, stawiam dychę że serwer wykrzaczy z 7 razy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mnie choroba dopadla miesiac wczesniej, bylem 2tyg na L4 od 9 marca :/ fak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja sie zastanawiam czy bedzie jakas mozliwosc sciagniecia gry poza Steam, bo kupilem Box'a a nie mam aktualnie zadnego napedu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) No na pewno się będzie dało. Masz oryginał korzystasz z kopi (wiadomo jakiej ) i cukiereczka i prawnie tłumaczysz sobie że masz zrobioną kopię bezpieczeństwa, a napęd sprzedałeś. Ale czy to legalne to ciężko powiedzieć :D Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Czy jeżeli zamówię teraz preorder GTA V na steamie, to dostane obiecane bonusy? Bo w którymś tam artykule na ppc było powiedziane że dane bonusy dostaję się tylko w zamówieniach do 31 marca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Czytałeś w ogóle info ze strony? "ZŁÓŻ ZAMÓWIENIE PRZEDPREMIEROWE DO 14 KWIETNIA, ABY ZGARNĄĆ 1 200 000 $ W GRZE ORAZ PREMIĘ 150 000 $ Zamów przed premierą i zgarnij 1 200 000 $ w grze (500 000 $ w Grand Theft Auto V oraz 700 000 $ w Grand Theft Auto Online). Złóż zamówienie przedpremierowe do 14 kwietnia i otrzymaj premię 150 000 $ w Grand Theft Auto Online. Grand Theft Auto V na PC będzie można pobrać i zainstalować jeszcze przed premierą." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 no ja wiem ale, "Dodatkowo, Rockstar Games przypomina o promocji dla klientów, którzy decydują się na zakup Grand Theft Auto V w systemie przedsprzedaży. Zamówienie gry do 31 marca 2015 roku pozwoli nam na otrzymanie 1,5 miliona dolarów wirtualnej gotówki, przy czym 500 tysięcy dolarów zostanie przeznaczone dla trybu singleplayer, natomiast milion dolarów będziemy mogli wydać w GTA Online." Z jednego z artykułów ppc ;). Ale dzięki, za rozjaśnienie bo zamówie teraz tego preordera na steamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Może ten art był z czasów zanim przesuneli n'ty raz premierę...? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 http://www.purepc.pl/rozrywka/grand_theft_auto_v_nowe_screenshoty_z_wersji_dla_pc Artykuł został napisany 28.03, w każdym razie preorder jest już kupiony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Gra z płyt DVD będzie się wgrywała około 3 godzin :banana: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ktoś z preorderem pobiera już ? Czy Rockstar się rozmyśliło ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Póki co jeszcze nie ma, można śledzić tutaj - http://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/611702631230635042/ + https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204657218-GTAV-PC-Digital-Pre-Load-Information 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 O proszę czyli premiera V w dniu 14 kwietnia wchodzi w grę. Cudownie się przyszły tydzień zapowiada, 13 premiera Gry o Tron, 14 - GTA V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Kto nie ma konta na RSC to niech zakłada. W dniu premiery serwery mogą mieć problemy. http://pl.socialclub.rockstargames.com/ Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Chyba mają coś z serwerami bo wysłalem zapytanie o przypomnienie hasła i jeszcze nie przyszło :SHa, widzę że pobieranie ruszyło z kopyta ;> Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wrzucajcie swoje profile z RGSC (rockstar games social club) żeby już było na premierę, pozbieram wszystko w kupę i wrzucę do pierwszego posta. mój - http://socialclub.rockstargames.com/member/atherius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ja nie mogę zmieć hasła w swoim profilu. muszą coś chyba aktualizować na serwerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 moj profilek http://pl.socialclub.rockstargames.com/member/logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 http://pl.socialclub.rockstargames.com/member/stoprogratis Mój RGSC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...