Makduf Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 http://socialclub.rockstargames.com/member/makdufx mój rgsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zrobiłem też grupę PurePC, możecie dołączać samodzielnie albo wrzucę wszystkich hurtem na sam koniec. :) http://socialclub.rockstargames.com/crew/purepc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Tyle zajmuje ściągana gra z Rockstar Warehouse. Skoro gra jest już na serwerach R* to nie długo pojawi się na Steam!! Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Czyli otwieramy piwko/szampana/flaszkę i do białego rana bo GTA V PC nadchodzi za 6 dni 5 godzin 47 minut ? :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hormon666 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wydałem więcej pieniędzy, ale kupilem wersję STEAM. Czekam na pobranie tego dziadostwa hihi :) Komp poleci na noc i w dodatku jutro jak wrócę z pracy będzie ściągał.Mój profil: http://pl.socialclub.rockstargames.com/member/hormon666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Euro RTV AGD zaczyna transport gry pudełkowej do sklepów: PRELOAD NA STEAMIE JUŻ DZIAŁA! Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Ciekawe kiedy zacznie MediaExpert ;) No i na FB Rockstar potwierdziło informacje o możliwości pobierania GTA V przedpremierowo :) Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Moj Profil http://socialclub.rockstargames.com/member/beryl343dodałem się sam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Z PL lokalizacji jakąś bieda leciało kilkaset kb/s, jak ktoś ma to samo to zmienić na byle jaki w stanach i od razu full łącza. :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 To i ja dołączyłem http://pl.socialclub.rockstargames.com/member/yurekppct pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kusicie, ale poczekam na testy. Kolejny raz się nie dam nabić w butelkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ja też czekam, wylałem kubeł zimnej wody na łeb i anulowałem zamówienie na muve :P czekam na grę i sterowniki. będzie obsługa SLI będzie oryginał... nie będzie SLI będzie wiadomo co :P 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Spoko będziemy wam na bieżąco relacjonować. ;) Aby do wtorku. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 proszę o więcej minusów bo tylko 4 to mało :banana: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Gdzie jakieś minusy widzisz? :> Ja chcę grać day1, ogólnie kupuję bardzo mało gier, bo mało jest godnych mojej uwagi także bez względu już na wszystko "bede grau w gre" i nikt mnie nie powstrzyma, nie mam zamiaru już na nic czekać i czytać jakieś ruskie strony z testami wydajności. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 640x480, minimalne detale i do przodu!? :D Też tak mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Czas na colgate.. upgrade. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ja kupuję gry w które chcę grać. oczywiście najpierw sprawdzam wersję ciasteczkową żeby się nie wkurzać że kasa poszła w błoto tj. np watchdogs - ostatnia gra którą kupiłem przed premierowo i nigdy więcej tak nic nie kupie. na GTA 5 czekam tak samo jak wy od kiedy została zapowiedziana na konsole. wszystkie poprzednie części mam w oryginale - kupione na promocjach i takich tam ale mam. teraz stojąc u progu możliwości pogrania w 5 nie mogę wydać 230zł na wersję digital gdy pewnie w sklepach będzie po 140zł. trudno jakoś te 7 płyt zmęczę ale mam nadzieje że będzie jak z resztą gier obecnie. wpiszę kod do gry i się ściągnie bez pierniczenia z płytami :P w empiku ostatnio np tak kupowałem FC4 w dniu premiery był za 120zł w promocji gdzie na necie nigdzie nie znalazłem takiej ceny. apropo SLI musi to działać ja chcę grać w max detalach w 1440p :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Obstawiam ze 1 karta starczy do 1440p :) nie będzie 120 fps ale te 45 powinno byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 na medium pewnie tak, na ultra pewnie titan x dostanie zadyszki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No jak chcesz za wszelką cenę mieć każdy suwaczek na max'a gdzie np. między cieniami ultra a high nie będzie dostrzegalnej różnicy to za taki pedantyzm trzeba srogo płacić. :> Ja też się kiedyś bawiłem w crossfire ale mi przeszło, wolę jedną, silną kartę bo przy dwóch miałem więcej frustracji niż pożytku. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Przy czym ? Grafika nie powala jak w Crysis bardziej nastawiona jest na odbiór dla większej ilości ludzi. Na zwiastunach wygląda średnio, do fotorealizmu jej spoooro brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Seria gta nigdy nie stawiała na fotorealizm i wypasioną grafikę także i tutaj tego nie będzie. Ma być ładnie i estetycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ma być totalna rozwałka, szalone pościgi, dobra muzyka i SabreGT! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Też się waham, czy poczekać na pierwsze wrażenia po premierze, no ale kurczę, kusi! :) Widzę, że na steamie wychodzi sporo drożej, w sumie to czy jest jakiś plus zakupu na steamie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jak ich nie znasz to spokojnie możesz kupić pudełko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nie no, nie przesadzajmy, ze steama aktywnie korzystam, ale po prostu nie widze sensu dopłąty prawie 100zł, wole apytać bo najciemiej pod latarnią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dla mnie zaletą Steam jest, że mam gry w jednym miejscu, zawsze zaktualizowane + spore grono znajomych co w połączeniu z ciekawymi usługami dostępnymi na Steam sprawia, ze staram się tam mieć każdą grę. Niestety bez Origin i Uplay obejść się nie da, a teraz mam jeszcze do tego dołożyć platformę Rockstara to mnie trzęsie. Dokładanie 100 zł mi się nie podoba, tym bardziej w ciemno. Tymczasem popatrzmy jak aktualnie wypada GTA 4: Grand Theft Auto IV (2008) - ретро тест GPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgadnijcie kiedy wystartował preload GTA V :D Pudełko jest syte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To jak masz pudełko, to z neta orginała nie ściągniesz kluczem z boksa? eeeee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...