Makduf Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ładne pudełka chce takie jedno już u siebie na biurku, swoją drogą podpinam się pod pytanie przedmówcy. Można czy nie ? ;S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Raczej nikt tego nie wie oprocz samego Rockstar. Ja z ciekawosci sprawdze jak dostane w swoje lapy, jak sie podepnie do Steam to bedzie bosko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jak ktoś szuka najtańszej opcji na GTA V to można kupić na brazylijskiej stronie za ~120 zł. http://www.nuuvem.com.br/produto/2086-grand-theft-auto-v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Zakładam że po prostu wpiszemy cdkey tutaj i będzie można pobrać grę. Zębatka koło niku > pobieranie gier, na stronie socialclubu. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez kapi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Zakładam że po prostu wpiszemy cdkey tutaj i będzie można pobrać grę. Zębatka koło niku > pobieranie gier, na stronie socialclubu. Wszyscy z lepszym łączem na to liczą. PCGAMER już grał! http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-graphics-options-in-full/ Video edytor Tak jak mówiłem 7 płyt Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Czy nie mogliby wysłać gry w ramach rekompensaty wcześniej -.- coś pięknego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Gry online też już grało http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=10390 Tutaj nowe screeny! http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-screenshots-show-chaos-cars-and-cacti/ Tutaj relacja z grania http://www.pcgamer.com/why-gta-5-pc-is-the-definitive-version-of-rockstars-epic/ Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No i jest ok. Dobrze to wygląda i nie mam zastrzeżeń. Szkoda że tak późno jak zwykle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dla znających dobrze angielski dłuższa relacja z gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dziś przeczytałem, że niby aby odpalić grę na ultra potrzeba 32gb RAM. Słyszeliście coś o tym? Czuje że fejk, ale chce sie upewnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dziś przeczytałem, że niby aby odpalić grę na ultra potrzeba 32gb RAM. Słyszeliście coś o tym? Czuje że fejk, ale chce sie upewnić. Gdzie to przeczytałeś :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Na innym forum. Teraz czytam artykuł z GOLa ze oni na takim odpalili z GTX980, pewno z tego to się wzięło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 GOL się chyba machnął, ja czytałem że był SLI GTX980:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Beknę jak 10 napiszą 'sorry ale będzie poślizg' Anyway - gdy ceny keya zaczną chodzić przy racjonalnym 170PLN może łyknę. Póki co sen odsunięty jest przez PoE. Z drugiej strony - bez wahania puściłbym teraz >800pln za serię Halo na PC. Całą serię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Za 170 to masz do wyboru do koloru pudełkowe wersje z których klucz będzie się dało wklepać w RGSC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Za 170 to masz do wyboru do koloru pudełkowe wersje z których klucz będzie się dało wklepać w RGSC. Dzięki kluczowi z pudełka powinno dać się pobrać grę ze strony Rockstar http://pl.socialclub.rockstargames.com/activate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Za 170 to masz do wyboru do koloru pudełkowe wersje z których klucz będzie się dało wklepać w RGSC. Trzymam wszystko w dwóch obozach - Steam i Origin. Poza - out. [; edit: No i do tego sam gameplay na PC. IV kupiłem naprawdę długo po premierze PC. Tak z ciekawości. Teraz? PoE, W3 i może innych perełek. No i boję się rozczarowania wydajności GTX 970 bez day1 patch ;] Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 I tak potrzebujesz rejestracji na Social Club żeby w ogóle zagrać w grę, nawet w singleplayera. Więc nie marudź tylko bierz pudełko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ale ten cały social club działa w tle na tyle doskretnie, że praktycznie nie zauważasz jego obecności - przynajmniej tak jest z la noire, które mam na steam. Samo się loguje, pokaże okienko, że ok i tyle. Orgiusz ja też jestem zwolennikiem wszystkiego w jednym miejscu i nieraz trzeba trochę dorzucić do interesu, ale na szczęście obecnie gry kupuję rzadko także raz na jakiś czas można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No i boję się rozczarowania wydajności GTX 970 bez day1 patch ;] GTA V i W3 bedzie testem także dla mojej 970 jestem ciekaw jak z niego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Przyszło moje zamówienie przedpremierowe z fabrykakluczy za 149 zł, tylko taka cena była na początku roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Day1 patch ma wazyc 58mb i ma byc obowiazkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 GTA V i W3 bedzie testem także dla mojej 970 jestem ciekaw jak z niego wyjdzie. Myślę że będzie ok. Wg relacji z GTA V optymalizacja jest ok. Nawet jak trzeba będzie zjechać nieco z rysowaniem obiektów i teksturami to różnice może nie będą takie duże. Ważne by było płynnie, bo jak w to grałem na PS3 to o mało nie dostałem nerwicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Myślę że będzie ok. Wg relacji z GTA V optymalizacja jest ok. Nawet jak trzeba będzie zjechać nieco z rysowaniem obiektów i teksturami to różnice może nie będą takie duże. Ważne by było płynnie, bo jak w to grałem na PS3 to o mało nie dostałem nerwicy... Nom, na PS3 wialo 25fps albo i nizej. Szczegolnie w tej bogatej dzielnicy nieopodal domu Michaela :D Nie rozumiem, jak ludzie moga w to grac z takim marnym FPSem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To teraz kombinowanie co by zmieścić gre na SSD. W8.1 W10, WoW, D3. Zostanie niecałe 30 GB wolnego rozbite na 2 partycje. Mogli by sprzedawać jakąś wersje Premium preinstalowaną na dysku SSD, podpinasz do pc i gotowe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Płynność jest pojęciem względnym. Niech będzie te 45-60fps bez znacznych dropów przy detalach zadowalających gracza. Miodność zrobi swoje. @logimen Day1 patch to dla mnie synonim 'odpalamy, zobaczymy co będzie dalej'. Równie dobrze może okazać się że GTX 770 na 1600x900 daje radę na wyśrubowanych detalach... Z mocnym SSD i 16GB 2133. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Na GOL`u maja gtx 980 8gb ? Oni sami nie widza na czym testują pewnie to jest przedruk z ich angielskiej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Pewnie zsumowali pamięć SLI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 I 32 GB ramu sam jestem ciekaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) SLI nie działa z GTA bo przecież nie ma profilu dla tej gry jeszcze. 32gb ramu i SLI z maxwelli to tylko problemy. Na forum geforca pełno było wpisów. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...