Skocz do zawartości
ath

Grand Theft Auto V - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Zakładam że po prostu wpiszemy cdkey tutaj i będzie można pobrać grę. Zębatka koło niku > pobieranie gier, na stronie socialclubu.

Wszyscy z lepszym łączem na to liczą.

PCGAMER już grał!

http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-graphics-options-in-full/

Video edytor

Tak jak mówiłem 7 płyt

t8-kOjOD_DY.jpg

Edytowane przez Kilokush

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gry online też już grało

http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=10390

Tutaj nowe screeny!

http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-screenshots-show-chaos-cars-and-cacti/

Tutaj relacja z grania 

http://www.pcgamer.com/why-gta-5-pc-is-the-definitive-version-of-rockstars-epic/

Edytowane przez Kilokush

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beknę jak 10 napiszą 'sorry ale będzie poślizg'

Anyway - gdy ceny keya zaczną chodzić przy racjonalnym 170PLN może łyknę. Póki co sen odsunięty jest przez PoE. 

Z drugiej strony - bez wahania puściłbym teraz >800pln za serię Halo na PC. Całą serię. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 170 to masz do wyboru do koloru pudełkowe wersje z których klucz będzie się dało wklepać w RGSC.

Trzymam wszystko w dwóch obozach - Steam i Origin. Poza - out. [;

edit:

No i do tego sam gameplay na PC. IV kupiłem naprawdę długo po premierze PC. Tak z ciekawości. Teraz? PoE, W3 i może innych perełek. No i boję się rozczarowania wydajności GTX 970 bez day1 patch ;]

Edytowane przez Orgiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ten cały social club działa w tle na tyle doskretnie, że praktycznie nie zauważasz jego obecności - przynajmniej tak jest z la noire, które mam na steam. Samo się loguje, pokaże okienko, że ok i tyle. 

Orgiusz ja też jestem zwolennikiem wszystkiego w jednym miejscu i nieraz trzeba trochę dorzucić do interesu, ale na szczęście obecnie gry kupuję rzadko także raz na jakiś czas można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTA V i W3 bedzie testem także dla mojej 970 jestem ciekaw jak z niego wyjdzie. 

Myślę że będzie ok. Wg relacji z GTA V optymalizacja jest ok. Nawet jak trzeba będzie zjechać nieco z rysowaniem obiektów i teksturami to różnice może nie będą takie duże. Ważne by było płynnie, bo jak w to grałem na PS3 to o mało nie dostałem nerwicy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że będzie ok. Wg relacji z GTA V optymalizacja jest ok. Nawet jak trzeba będzie zjechać nieco z rysowaniem obiektów i teksturami to różnice może nie będą takie duże. Ważne by było płynnie, bo jak w to grałem na PS3 to o mało nie dostałem nerwicy...

Nom, na PS3 wialo 25fps albo i nizej. Szczegolnie w tej bogatej dzielnicy nieopodal domu Michaela :D Nie rozumiem, jak ludzie moga w to grac z takim marnym FPSem :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To teraz kombinowanie co by zmieścić gre na SSD. W8.1 W10, WoW, D3. Zostanie niecałe 30 GB wolnego rozbite na 2 partycje. 

Mogli by sprzedawać jakąś wersje Premium preinstalowaną na dysku SSD, podpinasz do pc i gotowe!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płynność jest pojęciem względnym. Niech będzie te 45-60fps bez znacznych dropów przy detalach zadowalających gracza. Miodność zrobi swoje. 

@logimen

Day1 patch to dla mnie synonim 'odpalamy, zobaczymy co będzie dalej'. Równie dobrze może okazać się że GTX 770 na 1600x900 daje radę na wyśrubowanych detalach... Z mocnym SSD i 16GB 2133.

Edytowane przez Orgiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi