Orgiusz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 SLI nie działa z GTA bo przecież nie ma profilu dla tej gry jeszcze. 32gb ramu i SLI z maxwelli to tylko problemy. Na forum geforca pełno było wpisów. Nie ma oficialnego profilu. Kij go wie co dostaje dev przed premierą od producenta GPU. Jednego GPU. Bo ten drugi nadal rzeźbi w Omegach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 śmiem w to wątpić. mam pewne obawy że nie będzie profilu SLI do tej gry zbyt szybko. oby moje słowa się w g**** obróciły.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Kasa musi się zgadzać. Smutne ale prawdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Rockstar mówi dlaczego tak długo trzeba było czekać na wersję PC :lol: 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Trochę się pogubiłem z pre-order'ami i bonusami za nie. Bonus zależy od sklepu i czasu zakupu? Do 31 marca, $1mln+300k bonus (info w większości sklepów), do 14 kwietnia $1mln + 150k bonus (rockstar warehouse) lub $1mln (fabryka kluczy). Czy tylko od czasu? Tzn, gdziekolwiek bym kupił teraz (legalne źródła) to dostanę $1mln bez benusów 150K itp. ? pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Głównie od czasu ale rockstar warehouse ma swój dodatkowy bonus ;) Nieźle! 5 dni do premiery a gra się wyprzedała w Empiku i w jakimś jeszcze sklepie :D Co do wymagań: http://www.pcgamesn.com/grand-theft-auto-v/hands-on-with-gta-v-on-pc-the-ultimate-port Machines at minimum spec are expected to handle GTA V at 800x600 and 20 to 30 frames-per-second - while recommended spec systems should manage 1080p and meet 60fps on medium settings.Taking advantage of the 4K support will be a different matter: you’ll need an AMD HD 7870 or NVidia GTX 760 with 2GB of VRAM, at least, to reach 30fps - and a high-end SLI or Crossfire setup to top 60fps. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Rockstar mówi dlaczego tak długo trzeba było czekać na wersję PC :lol: totalna grzana :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Czyli wychodzi na to, że boty z Rockstara się spisały :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jesli ktos zamawial w X-Kom to dostalem info, ze wysylac beda 13 kwietnia pudelka. Oby kurier dotarl na dzien premiery :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Może ktoś ma jakieś info o wysyłce z MediaExpert, bo z tego co widzę to im się chyba też kopie gry skończyły. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Makduf 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Rockstar potwierdziło! Kupując grę w pudełku możemy użyć klucza na stronie Social Clubu, ściągnąć grę i ją aktywować! Więc jak mamy szybki internet to nie musimy w ogóle bawić się w żonglowanie płytami! Nie potrzebujemy też umieszczać płyty DVD do grania w napędzie. https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/205359647-Support-For-Digital-Download-Copies-Using-Rockstar-Activation-Codes-from-Physical-DVD-Versions-of-GTAV-PC?flash_digest=7567af179d7c84e4d98db90ae0b5b5449ee15d46 Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Kilokush 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Coś za coś, tego kluczyka nie użyjesz do dodania gry do bibliotek Steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Coś za coś, tego kluczyka nie użyjesz do dodania gry do bibliotek Steam. Ale zawsze można dodać do biblioteki grę spoza Steam ;) Z resztą do multiplayera, osiągnięć itd. i tak w GTA V służy Social Club. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Rockstar potwierdziło! Kupując grę w pudełku możemy użyć klucza na stronie Social Clubu, ściągnąć grę i ją aktywować! Więc jak mamy szybki internet to nie musimy w ogóle bawić się w żonglowanie płytami! Nie potrzebujemy też umieszczać płyty DVD do grania w napędzie. (...) Ok tylko puki co to co chwile rozłącza z serwerami pobierania i leci ~50-600 kb/s. Licznik pokazuje 3 do 12 dni ściągania hehe 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ok tylko puki co to co chwile rozłącza z serwerami pobierania i leci ~50-600 kb/s. Licznik pokazuje 3 do 12 dni ściągania hehe Dokładnie! Normalnie wszystko pobieram 3-6mb/s a tu średnio 500kb/s. Czasem jak ponowie pobieranie to leci, ale tylko na chwile do tych 2-3mb/s a potem za minute/dwie wraca do tych marnych 500kb/s... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Moim zdaniem to bardziej jest na przyszlosc, jak uszkodzisz plytke itp. Raczej ludzie maja swiadomosc, ze w dniu premiery czy nawet przed nie pobiora gry z maksymalnymi transferami bo kazdy sie na to rzucil. Tak mi sie wydaje, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Tylko aktualnie z tymi prędkościami to nie pobierzemy gry przed premierą ha! ja nie mogę zmieć hasła w swoim profilu. muszą coś chyba aktualizować na serwerach. Dalej jest problem ze zmiana hasła przez ustawienia konta. Rozwiązaniem jest wykonać reset hasła przez maila, opcja "zapomniałem" hasła. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez kapi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Tylko aktualnie z tymi prędkościami to nie pobierzemy gry przed premierą ha! Dalej jest problem ze zmiana hasła przez ustawienia konta. Rozwiązaniem jest wykonać reset hasła przez maila, opcja "zapomniałem" hasła. dzieki, też na to wpadłem dwa dni temu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Mi teraz np. pobieranie stoi "0 bajtów / s". Pociąć się idzie z tymi ich serwerami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Czyli obecnie lepiej było by mieć płyty w ręce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Czyli obecnie lepiej było by mieć płyty w ręce :P Ja nawet miałem zamówionego preordera w x-komie, tylko oczywiście stwierdziłem, że 7 płytek mi się nie chce instalować, a tu męcz się teraz z tymi serwerami rockstara...Teraz sobie pluję w brodę, że anulowałem tego preordera i kupiłem w wersji cyfrowej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja nawet miałem zamówionego preordera w x-komie, tylko oczywiście stwierdziłem, że 7 płytek mi się nie chce instalować, a tu męcz się teraz z tymi serwerami rockstara...Teraz sobie pluję w brodę, że anulowałem tego preordera i kupiłem w wersji cyfrowej ;) Z tego co ktoś pisał na PClolu to w Xkomie nie wiedzą czy gra dotrze do ludzi 14 czy 15 kwietnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dla tego mówię, że teraz cholernie żałuję że anulowałem tego preordera... No nic pozostaje mi tylko czekać na przychylność bogów i dobry transfer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Przeciez preload mozna sobie juz od paru dni sciagnac z "nieoficjalnych zrodel". 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Niestety gra bedzie odblokowana dopiero o 10ej naszego czasu :( Akurat bede zaczynal robote :| Nici z zarwanej nocki. http://www.nfohump.com/forum/viewtopic.php?t=62699&postdays=0&postorder=asc&start=13770 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Niestety gra bedzie odblokowana dopiero o 10ej naszego czasu :( Akurat bede zaczynal robote :| Nici z zarwanej nocki. http://www.nfohump.com/forum/viewtopic.php?t=62699&postdays=0&postorder=asc&start=13770 Szukałem tego forum od dawna :D Kiedyś miało inną nazwę i nie mogłem znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Tak, kiedys sie nazywalo nforce.nl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Buszmen Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nie o 10:00, tylko o 9:00 ;) (jak wynika z moich obliczeń). Co nie zmienia faktu, że "nocki" się nie zarwie na GTA V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Pewnie przez 24 h będą problemy z zalogowaniem do SC, a może nawet przebiją premierę Diablo 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Cały czas od ok. 2h mam okrągłe 0 bajtów / s.... Nie wiem już co mam robić, może to ja w czymś zawiniłem, że nic nie pobiera? Poradzicie coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...