Kilokush Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Gra po wgraniu z DVD pobiera jeszcze 5GB z serwerów R*... jak dziś się ściągnie to będzie dobrze. No i ciekawostka. Nie mam preordera a dostanę dodatkową kasę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wahałem się i żałuję :P Poznań - ktoś, coś, gdzie się jakieś kopie uchowały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Wahałem się i żałuję :P Poznań - ktoś, coś, gdzie się jakieś kopie uchowały? Obczaj Tesco 24h na Serbskiej i Komputroniki. Do nich gra miała dotrzeć dopiero dziś rano. Serwery już kompletnie sobie nie radzą. O ile w nocy jakoś ściągało to teraz 20 KB/s i co chwile rozłącza. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pewnie i tak zrobie. AA rzadzko włączam. Wygląda bajecznie. Poproszę o więcej screenów ;) Fajny efekt po włączeniu spowolnienia czasu. http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/711908801535881027/5C70C043C5B8C5DF4C01ABABCF27AAED41C1B2A0/ 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 2:16 minut kompletna instalacja... Na szczęście ath mi umilał czas na twich'u :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) No i ciekawostka. Nie mam preordera a dostanę dodatkową kasę? Stały numer. Wysłane z mojego SHIELD Tablet Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Włodi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Rly? 2:15 i jeszcze to teraz... "Matko Bosko"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/711908801536045922/7C629CEE684F5C2AB1F43B286C5536F7A278683E/ http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/711908801536045609/9FB95D17A4B82A33298BBB97D3931D99A65E1301/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204772198-How-to-Fix-Problems-Installing-or-Playing-GTAV-PC-On-Windows-User-Accounts-Containing-Certain-Characters Ale wtopa. Jak ktoś ma w nazwie konta MS polski znak to musi kombinować albo czekać na fixa. Dobrze, że oszczędziłem sobie nerwów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wiem, że jest dział z ogłoszeniami "sprzedam/kupię" ale mam do sprzedania oryginalny nieużywany key z pudełkowej wersji GTA V, śmieszna sprawa bo kupiłem wcześniej na steam, a żona chcąc zrobić mi niespodziankę kupiła mi na muve.pl pudełkową wersję gry, i teraz mam 2 :/ pudełko i płyty raczej zatrzymam więc do sprzedania sam klucz. Cena 150 zł. Jak coś to PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Rly? 2:15 i jeszcze to teraz... "Matko Bosko"... Panowie mam rozwiązanie jak by ktoś szukał: no need to Uninstall the GTA V client.. waste of time.. 1) pause Social Club, and close it. 2) go to game folder and delete '.part file 3) Star Social Club again, and start dl now i have full dl speed 3-7 gb data.. 4) Repeat 1-2-3 much easier :) Teraz idzie cały czas 4 - 3 Mb... Wcześniej 40 kb :( Ścieżka pliku .part "\\GTA\update\x64\dlcpacks\mpheist" Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez maly86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Możecie z torrenta ściągnąć preload z patchem, i normalnie działa. Jak komuś słabo idzie z oficjalnego serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jak sobie kupię tylko wersję cyfrową - tylko klucz - powiedzmy z Empiku to skąd mogę pobrać grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Od wróżbity Macieja. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak sobie kupię tylko wersję cyfrową - tylko klucz - powiedzmy z Empiku to skąd mogę pobrać grę? Od wróżbity Macieja. Radier miły i pomocny jak zawsze hehehehe :P na tej stronie aktywujesz i ściągasz dalej https://pl.socialclub.rockstargames.com/activate i jeszcze taki link How to fix some of those GTA V PC Errors Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 http://www.twitch.tv/nexoshunter2/v/4027185 w 1h3min mu klucz ukradli bo pokazał Gieniusz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ukraść klucz i mieć chwilę radości tylko po to, by dostać później bana na całe konto. Tyle wygrać i to jest prawdziwy geniusz. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) usuwanie tego pliku part pomogło ,tylko ,że co chwile trzeba to robić ale za to leci potem 8mb/s Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 A mi właśnie gra przyszła :) czas instalacji -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 http://www.twitch.tv/nexoshunter2/v/4027185 w 1h3min mu klucz ukradli bo pokazał Gieniusz. Prawie jak Zyori na streamie. Zyori the sniffer ;) Jak ktos nie wie o co biega to szukajka google... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Mam następujący problem, ja wchodzę do GTA to nie mam nawet trybu online, w ogóle nie mam takiej ikonki. Poza tym jak wchodzę w tryb fabularny, to w czasie ładowania, pokazuje się błąd, że GTA przestało działać i zostałem wylogowany z social club, bo konto zostało użyte gdzie indziej...Nie wiem co mam już robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will7 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 U mnie narazie elegancko, chociaż jakoś mało ludzi na ulicach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 sekret dlaczego tak dobrze gra działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) a u mnie jest problem, sterowniki najnowsze Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 a u mnie jest problem, sterowniki najnowsze Masz coś, tym że GTA przestało działać i wylogowuje cię z social club z napisem, że twoje konto zostało użyte gdzie indziej? Jak tak, to ja też to mam i nie wiem co z tym zrobić .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 A MI CRC przy 3ciej płycie wywaliło -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Masz coś, tym że GTA przestało działać i wylogowuje cię z social club z napisem, że twoje konto zostało użyte gdzie indziej? Jak tak, to ja też to mam i nie wiem co z tym zrobić .... nie loguje się normalnie i potem takie coś wyskakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 nie loguje się normalnie i potem takie coś wyskakuje Co rozumiesz, pod tym że nie loguje się normalnie? Mam normalnie zapisane hasło i tyle, chyba że chodzi o to że używałem tego konta do gry w GTA V na PS3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 MOŻE MI ktoś napisać ile gra dokładnie u was zajmuje i ile macie plików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 MOŻE MI ktoś napisać ile gra dokładnie u was zajmuje i ile macie plików Dokładnie tyle samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...