Buziak Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jak mi się nie podoba Golf 4 TDI to go nie kupuję a nie kradnę sąsiadowi argumentując, że "to i tak za wolne auto dla mnie więc po co mam wydawać na nie kasę?" U mnie gra śmiga bardzo dobrze. Wygląda niesamowicie. Do tego wiem, że starczy mi na wiele wiele wiele miesięcy. Tylko, ze zanim kupisz tego golfa to w każdym salonie VW z organizują Ci jazdę probna. Wiec porównanie jest słabe. Wypuścili by demo i było by po sprawie. Dema nie ma wiec to ich strata, ze ludzie po GTA4 i innych super premierach w ostatni czasach nie chcą brać kota w worku. Mogli na to jakoś zadziałać ale maja to w pompie, ponieważ zdają sobie sprawę, ze żeby grac ze znajomymi będzie trzeba pieniądze wydać. Co do przycinek to po zwiększeniu pliku wymiany gra zaczęła działać jak powinna od poczatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hormon666 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam! Ja zaś mam tylko przycinki w budynkach, wszędzie indziej mam 75-100fps. Może ma ktoś taki sam problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 To może dzisiaj wieczorkiem jakiś TDM tak koło 22.10 ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja dopiero zacznę instalacje o tej godzinie, najszybciej w niedziele, potem cały tydzień po południu (ok od 15h). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Ale niektórzy mają wyrobioną opinię, że nie wiem ;D ja gram już ponad 20 godzin (!) i ani razu gra mi się nie wysypała (żadnych spadków FPS, NIC). Na PC z Windows 10 śmiga i wygląda pięknie. Miałem jedynie problem z laptopem gdzie przed włączeniem trzeba wyłączać nVidię żeby gra się w ogóle opdaliła. Coś się dzieje, był patch najpierw 50MB a teraz leci 352MB: http://i.imgur.com/eoIWEvc.png Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Do tych co mieli <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ne przez socialclub.dll gra chodzi na koncie gościa. Idę po nervosol Patelnia E975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Poproś tatę nich da Ci uprawienia admina. :D 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droid3 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Do tych co mieli [ciach!]ne przez socialclub.dll gra chodzi na koncie gościa. Idę po nervosol Patelnia E975 Po instalacji na nowo systemu, też bez problemu poszło, z tymi samymi ustawieniami i antywirusami. Nie wiem już o co chodzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Po instalacji na nowo systemu, też bez problemu poszło, z tymi samymi ustawieniami i antywirusami. Nie wiem już o co chodzi..Jestem zbyt leniwy aby ładować nowy system dla jednej gry. W sumie to już dwóch - z W2 też sobie nie poradziłem. Patelnia E975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nie można grać na PC ze znajomym online, który gra z PS4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nie można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Przeszedłem szkołę latania, jedyne czego nie ogarniam to skoki ze spadochronem xD no po prostu się nie da... Kasy wpadło coś kolo 230K i nabiłem prawie 6 lvli :D Tak swoją droga sterowanie w helikopterze jest tragiczne, to samo w samolocie, walczyłem dobre 25 min zanim jako tako wszystko ustawiłem. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 klawiatura + myszka? latanie, jeżdżenie, pływanie zdecydowanie lepiej wygląda na padzie :) no bo pod to było tworzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 zdecydowanie pad od x klocka ;D ja tylko strzelam myszką jak coś poważniejszego się dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 zdecydowanie pad od x klocka ;D ja tylko strzelam myszką jak coś poważniejszego się dzieje Chodzę i strzelam klawiaturą+mysz a jak wsiadam do pojazdu to łapię za pada. Wyciągnięcie kogoś z auta i tak trochę trwa więc akurat jest na to czas :) Chociaż strzelanie i jeżdżenia na raz lepiej wychodzi na klawiaturze i myszce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak jeszcze ze spraw technicznych. Zaryzykowałem i kupiłem na HD6850 :D, głównie dlatego, że proc dobry i ramu od chu*a, a na minimalne się łapała spokojnie. Ustawiłem dx11, wysokie tekstury, reszta średnie (niskich nie ma), jakieś tam FXAA, średni postFX, miękkie cienie, ogólnie wykorzystanie vGPU pokazuje 1700/1024MB i chodzi bardzo znośnie na początku gry :D od 40 do 60 fps. Nieraz tam przytnie, chyba z oczywistych względów vGPU, bo gra na SSD ;). Tylko ktoś mi powie jak uruchomić Anisotropic? Bo bez się nie da grać. stery najnowsze bety, nawet wymuszenie z CCC nie przynosi efektu. Nie działa, nieważne ile ustawię w grze, czy w sterach. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jestem pełen podziwu dla optymalizacji. Gram na bardzo wysokich i FHD, a grafa 65*C i ni stopnia więcej. WoT czy WoW wyciskają z niej 78*C. Gra widać mocno siedzi na CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wszystko zalezy od ustawien i rozdzielczosci. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jakby było więcej osób na TDM, to ja sie pisze mój RSC http://pl.socialclub.rockstargames.com/member/c3rb3r_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 41KB/s to jest jakaś masakra. ; ] Ostatnie 2GB do dossania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 41KB/s to jest jakaś masakra. ; ] Ostatnie 2GB do dossania... U mnie też się ściągało z prędkością 20 KB/s. Po ustawieniu w ustawieniach TCP/IP następujących serwerów DNS prędkość skoczyła do 10 MB/s! Wystarczy dać pauzę na ściąganiu> wpisać adresy DNS jak poniżej> wznowić ściąganie Sprawdź to i powiedz mi czy u Ciebie też działa. Jak zadziała to walnijmy to do FAQ na pierwszej stronie! Bo masa ludzi o to pyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Od dawna korzystam z tych DNSów Google'a, więc nie mam na co zmieniać. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 klawiatura + myszka? latanie, jeżdżenie, pływanie zdecydowanie lepiej wygląda na padzie :) no bo pod to było tworzone Najlepiej idzie mi na samej klawie :-) w szkole latania mam jedną misję gdzie jestem/byłem 28 w globalnym rankingu =). Ogólnie to gram klawa + mysz, jeżdżę na padzie od xklocka a latam na samej klawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 http://www.gamersnexus.net/game-bench/1909-gta-v-graphics-optimization-guide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droid3 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Do tych co mieli [ciach!]ne przez socialclub.dll gra chodzi na koncie gościa. Idę po nervosol Patelnia E975 Masakra jakaś. Włączyłem poprzedni system i rzeczywiście miałeś rację, na "gościu" gra działa bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Gdzie najszybciej w trybie online można się dorobić miliardów (od 5 lvl)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Czy ktos uruchamial GTA V na C2D? xD slyszalem opinie ze gra dziala na wszystkim ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 http://www.purepc.pl/karty_graficzne/jakie_sa_wymagania_sprzetowe_gta_v_test_wydajnosci?page=0,10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 no widzialem testy, ale C2D to nie to samo co dzisiejszy procesor 2-rdzeniowy, a juz na pewno nie to samo co jakis I7 z zablokowanymi rdzeniami. jestem ciekawy czy rozgrywka jest po prostu znosna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droid3 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) no widzialem testy, ale C2D to nie to samo co dzisiejszy procesor 2-rdzeniowy, a juz na pewno nie to samo co jakis I7 z zablokowanymi rdzeniami. jestem ciekawy czy rozgrywka jest po prostu znosna.Miałem c2duo 6400 ale go zamontowałem u syna więc nie sprawdzę. Ale jeśli Ci to pomoże, to ci powiem że robiłem małą modernizacje i włożyłem do swojego q6700. Co prawda 4 jajka, ale też wiekowo podobny i na prawdę daje radę. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez droid3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...