Makduf Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Rozdaj tak by jutro nagle nie okazało się że nie mamy ekipy :D bo każda ranga ma swój przywilej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Jest jakaś opcja odzyskania autosave'a?Po crashu gry, wcięło mi dobre 4 godziny rozgrywki. :mur:Wystarczy przenieść niepotrzebne savey do innego folderu i zostawić tylko ostatni. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Kasza, Makduf i Jurek dostaliście rangę "komisarzy", ja póki co aż tak dużo nie grałem online, żeby jakoś sensownie innych rozdzielić także zostawiam Wam tę ewentualną kwestię póki co. :D BTW jak ktoś ma chwilę wolnego czasu i chęci to może zrobić logo PurePC dla naszej ekipy. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja bym chętnie też dziś pograł po 22 ale nie mam odblokowanych napadów jeszcze :D Jakiś TDM, DM czy co tam jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wystarczy że ktoś od nas utworzy heista i wtedy będziesz mógł dołączyć, a epickie teksty w grze polecą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Czy da się jakoś usunąć przeczytane emaile i wiadomości? Klawisz DEL u mnie nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Gdy mam wolne od pracy mogę grać kiedy wam pasuje w inne dni dopiero po 22 będę mógł dołączyć na jakąś godzinkę może półtorej. Ale jestem za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A może jakieś ustawki z wyścigami ? :P ktoś chętny ? brakuje mi wygranych do unlockow w LSC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja już jestem. Oczywiście jak co dzień po zalogowaniu przywitało mnie kilka niespodzianek. Statystyki mam na 0, i rangę na -1 ^^ aaa i przyznać się kto wyznaczył 3k za moją głowę ??? pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja dziś dopadam. Muszę przejść pierwszą misję na PS3 w trybie kariery i online... bez myszki jest to bardzo trudne. Robię właśnie trzecie podejście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Potrzebny jest koniecznie mikrofon lub też online można się komunikować tekstowo? Reszta domu śpi i nie ma zamiaru ich budzić moimi wrzaskami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nikt chyba nie wspominał, ale po łatce działa już normalnie V-Sync płynnie przechodząc między 30 a 59 klatek. Można już spokojnie w sterach wszystko powyłączać (adaptive v-sync, triple buffering jak ktoś próbował wymuszać). Zero tearingu. Problem tylko w tym, że nie działa za pierwszym razem, czasem pomaga włączenie i wyłączenie v-sync w opcjach gry, czasem restart gry. Nie wiem czy u was też, na pustkowiach gdy zaczynamy grać Trevorem FPS drastycznie spada. Z 45-59 klatek zrobiło się nagle 28-35. Aż zrestartowałem system żeby sprawdzić czy się coś nie skopało ale widać tak ma być. Tak BTW zastanawiam się co tam może tak cisnąć kartę, wydaje się że jest mniej szczegółów niż w mieście. Piaszczyste bezdroża są pociągnięte jakąś teselacją, czy te góry na dalekim planie tak dają w dupe ? Wysłane z mojego SHIELD Tablet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 U mnie na pustkowiach największy wpływ na FPS ma trawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wiadomości usuwa się ŚPM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mnie wnerwiają wymagania przy odpicowaniu bryki, np wygraj 20 wyścigów ta klasą by odblokować coś tam... Wczoraj się pościgałem i bez pada czy full wypas bryki cienko to widzę jak przeciwnik w ciebie wjedzie zaraz po starcie i po wyścigu. Pierwszy "heist" zaliczony. Fajne te misje fabularne. Podoba mi się też, że host przydziela zadania na koniec swojej ekipie. Daje to możliwość przejścia napadu po kilka razy, ale te kilka etapów przygotowań mogło by być za jednym zamachem utworzone, a nie za każdym razem nowa sesja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) aaa i przyznać się kto wyznaczył 3k za moją głowę ??? pzd To napewno NPC ja nic nie wiem :P Co do wyścigów testowaliśmy wczoraj z kolega z ekipy i wystarczy 2 osoby z ekipy ogarnąć i można ustawiać wyścigi. Tylko trzeba się szybko ogarniać bo ludzie mogą dołączyć do sesji i jest lipa :P Można nawet obstawiać wyścigi ale to wymaga 3+ osoby ogólnie warto to zrobić puki jeszcze nic nie wymyślili na to. Jest ogólnie mówiąc brak balansu jeśli są włączone własne auta a zazwyczaj tak jest, widzisz kolesia jak odjeżdża po starcie i nic nie możesz z tym zrobić... :( Jeśli ktoś chętny na ustawkę z wyścigami to pisać w grze Beryl343. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 To kto się dzisiaj na heista pisze ? Wczoraj niestety brakowało nam 4tego i wyszedł z tego ostatecznie Deathmatch :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hormon666 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mnie się gra zacina, bez spadków fps, gdy jestem w budynkach. Czy to w domu czy w jakimś sklepie z ciuchami. Nie mam pojęcia jak to naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Fajnie jak byśmy się czasem umówili np. na 22 w czwartek i zagrali jakieś fajne wyścigi czy dm większą liczbą osób :D RSC: c3rb3r_ Ja tam będę dzisiaj czynny od 18 i mogę pograć we wszystko ;) Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez ThePatryk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Po tym patchu u mnie giera troche dziwnie chwilami sie zachowuje, za to juz totalnie zdziwilo mnie co sie dzieje z karta graf. Dziala sobie na taktowaniu rdzenia od 849MHz czesto nie przekraczajac nawet 1GHz. Temp grafy ok 45-65^C wiec nic sie nie przegrzewa. Zaczely sporadycznie pojawiac sie jakies artefakty, cos w stylu jakby gra nie ladowala tekstur (zmiaast nich jest szare tlo), to samo z niebem i minimapka. Wczoraj jak wjechalem z autostrady na pustynie nagle spadl FPS do 20 - trzymalo stale 20 fps. Pomoglo wejscie do menu i zmiana ustawien grafiki (obojetne ktorych), zapisanie i powrot do poprzednich ustawien. Musze zlapac screena z tymi artami. EDIT: O, arty cos w tym stylu mam: http://www.reddit.com/r/GTA/comments/331ydo/gta5_artifacting_on_pc/ Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja jakieś wyścigi dziś też chętnie. Heistów grubych od razu nie chcę robić. Trzeba się nacieszyć grą, najpierw jakieś ważywaniaki, stacje benzynowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Mnie się gra zacina, bez spadków fps, gdy jestem w budynkach. Czy to w domu czy w jakimś sklepie z ciuchami. Nie mam pojęcia jak to naprawić. Uruchom sobie monitoring w czasie rzeczywistym i obserwuj użycie CPU, GPU, MEM i RAM. MEM to pamięć karty. CPU to procesor GPU to procesor graficzny RAM to pamięć komputera Karta z 2GB pamięci z ustawieniami jak na fotkach jest całkowicie zatkana, ale nie klatkuje, jedynie FPS spada do 30, szczególnie na bezdrożach. Obciążenie procesora kosmiczne. Fotki zapożyczone z neta. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jaka apka do monitoringu wyswietla statsy wlasnie w takim formacie jak ta wyzej na screenach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hormon666 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Uruchom sobie monitoring w czasie rzeczywistym i obserwuj użycie CPU, GPU, MEM i RAM. MEM to pamięć karty. CPU to procesor GPU to procesor graficzny RAM to pamięć komputera Karta z 2GB pamięci z ustawieniami jak na fotkach jest całkowicie zatkana, ale nie klatkuje, jedynie FPS spada do 30, szczególnie na bezdrożach. Obciążenie procesora kosmiczne. ale to by zacinalo w innych lokalizacjach, fps by spadał a tutaj nic. Czasem zdarzy się nagły drop z 100 do 70fps ale jest do rzadkie zdarzenie. Procek do 4.2 pokręcony, gtx również. Co ciekawe musiałem od razu na biosie kręcić, bo przez MSI afterburner wywalalo sterownik graficzny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nowy patch przed chwilą wyszedł. Podobno przybyło parę klatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-patch-reduces-cpu-usage/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jaka apka do monitoringu wyswietla statsy wlasnie w takim formacie jak ta wyzej na screenach ? Tutaj masz AF: http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Tutaj masz AF: http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html A Afterburnera to ja korzystam, ale w nim jakos inaczej to sie wyswietla :| No nic, dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Orientujecie się czy jak wezme save'y od kolegi to będą działać na moim koncie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) A Afterburnera to ja korzystam, ale w nim jakos inaczej to sie wyswietla :| No nic, dzieki. Przecie to trzeba sobie skonfigurowac, co ma byc na OSD w ustawieniach Afterburnera a kolor czcionka rozmiar pozycja itp w RTSS. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...