Gemtin1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Miałem nie kupować dopóki nie stanieje bo uznałem że 180 zł to zdzierstwo, ale już zwyczajnie nie mogę czytać tego tematu i zamówiłem... Nienawidzę was. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez GeMtin1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jak dołączę do online za 2 tygodnie dla przykładu, to jest szansa z Wami grać czy różnica poziomów nie pozwoli na wspólną rozgrywkę (napady etc.)? Zalezy czy umiesz czytac ze zrozumieniem ;] Miałem nie kupować dopóki nie stanieje bo uznałem że 180 zł to zdzierstwo, ale już zwyczajnie nie mogę czytać tego tematu i zamówiłem... Nienawidzę was. My Ciebie tez lofamy :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 @Havoc, jeżeli umiesz czytać chat bądź słuchać co mówimy w czasie akcji to nie ma żadnego problemu. Dla przykladu 10 lvl robi się w parę godzin (wystarczy pare deathmatch-y), ekwipunek który wchodził do gry z dodatkami masz odrazu na start(tzn. w ammo-nation, jest on wystarczający na początek). Wszystko zależy od Twojego ogarnięcia. Ograniczenia co do poziomów na konkretne akcje chyba nie ma, chociaż ręki nie dam sobie uciąć :) @Gemtin1 będziesz miał okazję nienawidzić nas w świecie GTA O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Np za wlatujaca kulke w twoja twarz przez szybe nowiotkiego samochodu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) @Havoc, jeżeli umiesz czytać chat bądź słuchać co mówimy w czasie akcji to nie ma żadnego problemu. Dla przykladu 10 lvl robi się w parę godzin (wystarczy pare deathmatch-y), ekwipunek który wchodził do gry z dodatkami masz odrazu na start(tzn. w ammo-nation, jest on wystarczający na początek). Wszystko zależy od Twojego ogarnięcia. Ograniczenia co do poziomów na konkretne akcje chyba nie ma, chociaż ręki nie dam sobie uciąć :) @Gemtin1 będziesz miał okazję nienawidzić nas w świecie GTA O :D W sobotę jak siądę to nie wstanę. Jeszcze czeka mnie miła niespodzianka w domu: "that moment when you realize you dont have dvd drive.." :banana: Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wez pol mieszkania musialem przekopac zeby nagrywarke znalezc. Bo sciaganie to... 26h i 23GB ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak, już to czuje jak po rozwaleniu wszystkiego i znalezieniu upragnionego napędu dvd będzie: "that moment when you realize your mb dont have ata connector..." Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez GeMtin1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Kuźwa Remont mam, na kartonach żyję.... i tylko to mnie powstrzymuje od zakupu GTA V Wrrr.... jak ja wam zazdroszczę :D Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Po co Ci remont mieszkania, lepiej kup nowy apartament w gta :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Powiedz to jego starej 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja cos dzis chetnie. Jak cos mozna zaprosic na SC SGhosts, bo zazwyczaj siedze w ekipie 10KT, ale ppc tez mnie znajdziecie :> Chetny bym byl na jakies "ztuningowane wyscigi" ale nie tylko, jakies misje, czy cos. Na czas kiedy jestem, moge postawic serwer ts3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja tez tak po 17 bede i mam chwilke. Cos bym sieknal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Póki nie zrobię całej fabuły nie dotykam Online. Bo coś mi musi zostać na sen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Widzę że nasza ekpia się powiększa. Dziś zamierzam strzelać i jeździć pod prąd autostradą do późnych godzin nocnych. Zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ograniczeń co do misji nie ma. Ktoś kto ma odblkowane misje z 50lvl może zaprosić te z 10tym lvl ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Czy da się jakoś wyłączyć to dziwne zabezpieczenie w ustawieniach grafiki nie pozwalające ustawić wyższych detali przy zapełnieniu pamięci GPU ? Wygląda na to, że ten wskaźnik nie pokazuje poprawnie zajętej pamięci gpu. Według MSI Afterburner mam jeszcze około 350mb wolnej pamięci i mógł bym coś delikatnie podciągnąć. Da radę to jakoś wyłączyć aby nie blokowało ? Bo krzyczy przy zapisie ustawień, że pamięć przekroczona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) W grafice jeszcze troche zostało, a reszta w ramie. U mnie mimo że w ustawieniach 2700 zajętego, gpu-z pokazuje 3600 zajęte Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez kapi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) jakie macie użycie RAM mi pokazuje do 9gb i nie chodzi mi o pamięć kart graficznych. Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Czy da się jakoś wyłączyć to dziwne zabezpieczenie w ustawieniach grafiki nie pozwalające ustawić wyższych detali przy zapełnieniu pamięci GPU ? Wygląda na to, że ten wskaźnik nie pokazuje poprawnie zajętej pamięci gpu. Według MSI Afterburner mam jeszcze około 350mb wolnej pamięci i mógł bym coś delikatnie podciągnąć. Da radę to jakoś wyłączyć aby nie blokowało ? Bo krzyczy przy zapisie ustawień, że pamięć przekroczona :) W ustawieniach graficznych daj na Wł. przy ignorowaniu limitu pamięci graficznej, jak na fotkach. I3 3220 + 750Ti + 8GB RAM + WIN10 10061: Gościu napruty jak stado imadeł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 jakie macie użycie RAM mi pokazuje do 9gb i nie chodzi mi o pamięć kart graficznych. 11.4 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 W ustawieniach graficznych daj na Wł. przy ignorowaniu limitu pamięci graficznej, jak na fotkach. Dzięki wielkie. Że też przeoczyłem tę opcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nie grałem tydzień, zapomniałem hasło, a system przypominania nie działa - nie przychodzi mi e-mail :/ Muszę się skontaktować z supportem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 11.4 :P Tyle samo co u mnie, tzn w monitorze msi takie jest całkowite wykorzystanie/rezerwacja pamięci. Nie wiem czy wlicza w to też vram. Pytanie tylko czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Też mam niestety mikro przycięcia. Czytałem, że zwiększenie ram z 8 do 16GB pomogło kilku graczom ale też znalazłem wpisy gdzie ludzie po zmniejszeniu z 16 do 8GB pozbyli się tych przycinek. Potrzeba łatki albo uświadomienia sobie, że ten typ tak ma. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nie grałem tydzień, zapomniałem hasło, a system przypominania nie działa - nie przychodzi mi e-mail :/ Muszę się skontaktować z supportem...Sproboj na stronie www sociala się za logowac i dac resest hasla mi tak za działało inny w sposób była lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Tyle samo co u mnie, tzn w monitorze msi takie jest całkowite wykorzystanie/rezerwacja pamięci. Nie wiem czy wlicza w to też vram. Pytanie tylko czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Też mam niestety mikro przycięcia. Czytałem, że zwiększenie ram z 8 do 16GB pomogło kilku graczom ale też znalazłem wpisy gdzie ludzie po zmniejszeniu z 16 do 8GB pozbyli się tych przycinek. Potrzeba łatki albo uświadomienia sobie, że ten typ tak ma. pzd Ja mam 8GB dual 1866 mhz cl9 i bardzo rzadko przytnie gra podczas jazdy. Nie zauważyłem w monitoringu więcej niż 5.5 GB RAM przy ustawieniach graficznych, jak w poście nr. 1163. Zaraz wyjmę jeden moduł 4GB i odpalę grę. Prawdopodobnie gra się zawiesi, ale to już napiszę jak sprawdzę :) EDIT: nie ma szans na 4 GB RAM przy karcie z 2GB + bardzo wysokie textury. Po dosłownie 5-6 sekundach następuje zawieszenie gry i tylko twardy restart komputera. Próbowałem dwa razy i to samo. Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja mam 8GB dual 1866 mhz cl9 i bardzo rzadko przytnie gra podczas jazdy. Co tylko potwierdza, że RAM nie jest powodem mikro przycięć (nie chodzi mi o spadek fps, ale o przycinki przy +70fps ) Ja za chwilkę potestuję to (narazie opcja 1, nigdy nie używałem ddu) : 1)Delete your nvidia drivers using DDU software from 3dguru and try re installing the nvidia game ready drivers.(Try using a clean installation) 2)Increase the amount of virtual ram of your system (Only the recommended amount) NOTE- Do not use virtual ram from the OS installed partition © 3)Try installing a software called cache booster 4)Open a txt file and write this code- timeout 60 wmic process where name="GTA5.exe" CALL setpriority "high priority" timeout 30 save this as a .bat file and before you start the game open this. pzd Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zdaje sobie sprawę, że nie mogę się równać z Twoim sprzętem i nie robię tego, ale chciałem abyś odniósł się do tego filmika: Czy według Ciebie występują przycięcia, o których piszesz ? Nie bierz pod uwagę wyłączonego V-sync, który w YT wygląda, jak by cały czas szarpało obrazem. Mnie chodzi o mocne przycinki, jak by ładowała się pamięć lub brakowało procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie, mnie chodzi o coś takiego: z tym, że koleś ma to cały czas a ja 3-4 takie szarpnięcia najczęściej podczas szybkiej jazdy. pzd Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Kupiłem dodatkowe 8 GB RAM i stuttering znikł, wcześniej gra intensywnie korzystała ze swap file. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Up @ Jurek911... O kurcze :P Ustawienia myszki przydzielone jak ? Są trzy i trzeba je wszystkie wypróbować. Trzeba też przyjrzeć się monitoringowi GPU, CPU, RAM i MEM karty. Kupiłem dodatkowe 8 GB RAM i stuttering znikł, wcześniej gra intensywnie korzystała ze swap file. Jak to się u Ciebie objawiało ? Tak jak u kolegi Jurek911 na filmiku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...