Krzysg4 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Natrzepałem trochę sałaty przez weekend na podwójnej stawce za tryb adwersarza. Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś sprzętu latającego. Pytanie do posiadaczy samolotów/śmigłowców, czy posiadanie ww. sprzętów wiąże się z zakupem lotniska/lądowiska, tak aby miały one swoje miejsce do stacjonowania? Co się stanie gdy kupię samolocik, a nie będę miał lotniska? Gdzie będzie przechowywany? Z góry dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorpawian Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Raczej nie kupisz jak nie będziesz miał miejsca do ich przechowywania Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Czytaj dokładnie posty ;) Tryb adwersarza = multi, nie single W multi kupujesz smigło następnie wykonujesz telefon i dostarczają Ci je na najbliższe lotnisko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Za skromne 1000$ za każde podstawienie :) Chyba jednak odpuszczę temat samolotów :) Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Krzysg4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 śmigła masz za 200 chyba że cos się zmieniło (bo już nie grałem z 2 miesiące) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorpawian Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Racja za 200 tak jak insurgenta ale trzeba kupić jakieś lotnisko najpierw Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Coś dziwnego zaczęło się dziać z moją grafiką (970) po ostatnim update do GTA. Po uruchomieniu gry zegar karty graficznej spada do 500MHz i taki pozostaje aż nie wyłączę gry i nie wrócę do pulpitu, wtedy zegar wraca do 1100MHz. Co ciekawe gry włączę i wyłączę GTA i przejdę do innej gry jak W3 czy ArmA 3 to zegar też świruje i zostaje w okolicach 500MHz. Jedynie ponowne włączenie komputera i nie włączanie GTA pomaga i gry działają normalnie. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełQr Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Też się nie mogę doczekać, kiedy pogram sobie w piątke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Coś dziwnego zaczęło się dziać z moją grafiką (970) po ostatnim update do GTA. Po uruchomieniu gry zegar karty graficznej spada do 500MHz i taki pozostaje aż nie wyłączę gry i nie wrócę do pulpitu, wtedy zegar wraca do 1100MHz. Co ciekawe gry włączę i wyłączę GTA i przejdę do innej gry jak W3 czy ArmA 3 to zegar też świruje i zostaje w okolicach 500MHz. Jedynie ponowne włączenie komputera i nie włączanie GTA pomaga i gry działają normalnie. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać? Ja lecę na starych sterach i nie ma problemu. Odinstaluj stery DDU i wgraj jakieś starsze stery. Pamiętaj tylko o bugu w GTA V. Po wejściu do gry użyj alt+tab lub włącz i zapisz następnie wyłącz i włącz coś w ustawieniach grafiki np. synchronizację. Ja jak tego nie zrobię to z włączonym Vsync jak FPS mi spadnie o 10 klatek poniżej wartości odświeżania monitora gra ucina klatki o połowę odświeżania i mam 25 FPSów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ja lecę na starych sterach i nie ma problemu. Odinstaluj stery DDU i wgraj jakieś starsze stery. Pamiętaj tylko o bugu w GTA V. Po wejściu do gry użyj alt+tab lub włącz i zapisz następnie wyłącz i włącz coś w ustawieniach grafiki np. synchronizację. Ja jak tego nie zrobię to z włączonym Vsync jak FPS mi spadnie o 10 klatek poniżej wartości odświeżania monitora gra ucina klatki o połowę odświeżania i mam 25 FPSów. No spróbuję, ale nie aktualizowałem sterowników (ani nic w nich nie zmieniałem od updateu), a gram sobie w singla od jakiegoś czasu i gra działała świetnie, a wczoraj po aktualizacji gry coś się zrypało... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 No spróbuję, ale nie aktualizowałem sterowników (ani nic w nich nie zmieniałem od updateu), a gram sobie w singla od jakiegoś czasu i gra działała świetnie, a wczoraj po aktualizacji gry coś się zrypało... U mnie po aktualizacji WIndowsa 10 musiałem odinstalować stery DDU bo miałem podobny problem co u Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 "Korzystałeś z usług cheaterów! Twoja grafika za to zapłaci !!!! " 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Odpalilem gre zeby sprawdzic i u mnie to samo, nie mam zainstalowanego DDU wiec to nie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) DDU to program do usuwania sterowników :D Kilokush powinien napisać, że musiał odinstalować stery ZA POMOCĄ DDU ;) Po pracy biorę się za usuwanie i modlitwę by zaczęło działać :D Edytowane 16 Grudnia 2015 przez NewNickPL 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 DDU to program do usuwania sterowników :D Kilokush powinien napisać, że musiał odinstalować stery ZA POMOCĄ DDU ;) Po pracy biorę się za usuwanie i modlitwę by zaczęło działać :D Tak, dokładnie o to mi chodziło. http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Nicku mówię Ci karą za korzystanie z błędów gry, programów trzecich oraz samo namawianie do złego jest obniżenie taktowania karty graficznej! Rockstar wie o wszystkim! Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Makduf 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Aaaa i pamiętaj, że jak odinstalujesz sterowniki DDU to na nowo musisz ustawić OC w MSI Afterburnerze czy czego tam używasz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Niestety nie pomogło, jaki dokładnie masz numer sterownika? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Niestety nie pomogło, jaki dokładnie masz numer sterownika? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Obecnie mam 356.04, ale chyba wgram 359.12 bo nie było różnicy w FPSach. Edit: Sprawdziłem. FPSów tyle samo z tym, że na 356.04 mi wywala error "sterownik został zatrzymany ale odzyskał sprawność" Więc śmiało najnowsze możesz instalowac Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Po pierwsze najnowsze sterowniki to 359.06, po drugie piszesz, że na nich masz jakiś komunikat poczym piszesz, żebym śmiało je instalował? ;> Wgrałem 356.04 i zegary w GTA w normie. Na najnowszych sterownikach było to samo, czyli ucinało kartę do 500 MHz. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Po pierwsze najnowsze sterowniki to 359.06, po drugie piszesz, że na nich masz jakiś komunikat poczym piszesz, żebym śmiało je instalował? ;> Wgrałem 356.04 i zegary w GTA w normie. Na najnowszych sterownikach było to samo, czyli ucinało kartę do 500 MHz. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Tu są 359.12 http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=5200998 Bo dopiero testowałem te 356.04. Myślałem, że to przez OC mi wywala błąd sterownika ale na 359.12 nawet z OC nie ma problemu. A kliknij prawym na start i wejdź w opcję zasilania. Ja mam ustawiony tryb Razer Cortex Power Plan. Może spróbuj go albo trybu "wysoka wydajność" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Z najnowszymi sterownikami to samo więc wracam do 356.04 Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 To co pykamy w piątek ? Mam czas do 20 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Do 20 to jakbyś nie miał czasu w ogóle... Ja w każdym razie nie mogę w piątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jutro mam cały dzień wolny, bym się ustawił na dziś ale muszę thresholda wrzucić na twardziela . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaAnna Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Podziwiam Was, że tak chętnie i często potraficie grać w GTA.. Z początku bardzo mnie fascynowała ta gra, ale kiedy podsumowałam, ile czasu na nią przeznaczałam, stwierdziłam, że jednak muszę się ogarnąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Rockstar zaśpiewało mi tak: Singleplayer: 28:36:24 Multiplayer: 204:15:05 (i 10 tyś na koncie -.-) Ahh te epickie heisty na pograniczu trzeźwości umysłu i umiejętności płynnego mówienia :d Szkoda że nikt tego nie nagrywał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja mogę coś pograć jutro. Nie ma cheaterów od wyjścia ostatniego patcha. R* w końcu coś zrobiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ja dostałem info od znajomego, że jednak są i to w każdej sesji jakiegoś spotykał. Tylko chamy kasy nie chcą rzucać :angry: Pierwszego dnia po wyjściu dlc podobno nie było czitów. To by wyjaśniało dlaczego nie mogłem grać, nie Makduf? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 No właśnie, cheater z Ciebie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...