zaodrze244 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Grand Theft Auto V Multi-GPU Performance Review Part 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) ..aż nabrałem ochoty zagrać Prisone Break jeszcze raz Polecam: http://www.rockpapershotgun.com/2015/05/06/the-horascars-best-grand-theft-auto-5-replay-editor-videos/ Edytowane 7 Maja 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Ehhh my to zawsze inaczej świętujemy ukończony epizod :> co nie Jurek ?:D @Kasza to zaloguj się wkońcu bo gotówka by mi się przydała :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Można powiedzieć, że świętujemy do upadłego ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Jak coś będę jutro od 22.30 :) sobota, niedziela wolne więc zapraszam do zabawy wszystkich chętnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Asked & Answered: The Rockstar Editor, GTA Online Updates, PC Mods and Morehttp://pl.socialclub.rockstargames.com/news/article/52429/asked-answered-the-rockstar-editor-gta-online-updates Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Cześć, czy ruszy gta na lapku o poniższym konfigu? I7 3630QN, NV GT630M gDDR3 2GB Hybrid, Ram 8GB DDR3 1600. Edytowane 10 Maja 2015 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Ruszy....i nic poza tym. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Obecnie w stacjonarnym gram ma gt640 i jest pelna plynnosc, grafika szalu nie ma, przyjemosc z gry mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Stacjonarnego GPU nie ma co porównywać z mobilnym. W niskich pewnie pograsz na tym swoim lapku: www.notebookcheck.pl/Ranking-kart-graficznych-w-grach.31531.0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mloncur Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Hej, mam problem z gta 5, po instalacji gdy chcę uruchomić grę za każdym razem pojawia się błąd 0xc000007b, znalazłem jakieś tutoriale i robiłem wszystko według nich ale nic, dalej jest "kicha" i błąd ciągle się pojawia przy próbie odpalenia. Miał ktoś taki problem i go rozwiązał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 mloncur, http://gta-five.pl/watek-rozwiazane-blad-0xc000007b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mloncur Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) mloncur, http://gta-five.pl/watek-rozwiazane-blad-0xc000007b robiłem i tym "sposobem i dalej nic :D Edytowane 10 Maja 2015 przez mloncur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 robiłem i tym "sposobem i dalej nic :D If this does not fix your issue try this: -Go to your system32 folder -Delete all .dll files that start with "d3" or "D3" (you may backup them) -Install the latest DirectX again Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mloncur Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 i tak robiłem :D chyba, że to wina systemu 64 bit? no cóż, spróbuję formata zrobić a jak nie pomoże to trudno się mówi i gra powędruje do kuzyna lub na półkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Jeszcze taka opcja http://resolvedqs.com/tube/BoAR3aSOfQU/solved-how-to-fix-0xc000007b-error-in-gta-v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Rozwiązałem problem "GTAV.exe has stopped working" przez... podbicie voltów +0.1 na OC CPU.Wychodzi na to, że ta gra poddaje platformę testom stabilnościowym na innym poziomie. Zapewne ze względu na duży narzut pracy w przypadku starszych platform.Sprawdza się porzekadło, że nawet jeśli przez 48h katowania syntetykami wszystko jest okej, to nie oznacza 100% pewności. Moim zdaniem ten tytuł jest godnym reprezentantem testowym dla środowiska gier ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 U mnie DSR 2x + FXAA wygląda podobnie lub może nawet trochę lepiej do MSAAx4 + FXAA. Tylko, że jest problem podczas gry z DSR pojawiają się "artefakty". U kogoś DSR działa w 100% ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Ja w sumie zrezygnowałem z V H oprócz tekstur, dałem wszystko na H. i wygładzanie x4 i TXAA. Artefakty mam tylko podczas deszczu, kiedy błyskawica walnie, częściowo czerwony deszcz przez ułamek sekundy. Gra troszkę straciła na uroku, ale nie ma wszędzie zębów. Edytowane 11 Maja 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 U mnie cienie się wykrzaczają przy DSR. Jadę i nagle cienie jakby była noc na sekundę, albo cienie na pół mapy itd. A szkoda bo na DSR 2x gra chodzi płynniej niż przy MSAAx4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadev Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Rozwiązałem problem "GTAV.exe has stopped working" przez... podbicie voltów +0.1 na OC CPU. Wychodzi na to, że ta gra poddaje platformę testom stabilnościowym na innym poziomie. Zapewne ze względu na duży narzut pracy w przypadku starszych platform. Sprawdza się porzekadło, że nawet jeśli przez 48h katowania syntetykami wszystko jest okej, to nie oznacza 100% pewności. Moim zdaniem ten tytuł jest godnym reprezentantem testowym dla środowiska gier ;) Zgadza się. Mi też na początku wywalało GTA po jakiejś godzinie - dwóch grania. Wystarczyło trochę podnieść napięcie i wszystko gra, tyle, że u mnie problem rozwiązało podniesienie napięcia o 0.02 V. GTA V to lepszy test stabilności proca niż wszystkie syntetyki razem wzięte :D Edytowane 11 Maja 2015 przez lukadev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 U mnie też żaden syntetyk tak nie rozgrzewał karty jak GTA V. Jeśli chcecie trochę zmniejszyć temperatury na GPU to włączcie Vsync w sterach i tryb zarządzania energią na adaptacyjny. Do tego 50Hz odświeżanie w grze i GPU już tak się nie grzeje jak przedtem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadev Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Ja mam zmienione chłodzenie na Gelid icy vision i przy 30% obrotów wentyli na wykręconym HD 7950 nie przekraczam 60 stopni. Na chłodzeniu Dual-x, w grach miałem 70 stopni na 80% wentylatorów. Najlepsza metoda na zmniejszenie temperatur dobre chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 U mnie cienie się wykrzaczają przy DSR. Jadę i nagle cienie jakby była noc na sekundę, albo cienie na pół mapy itd. A szkoda bo na DSR 2x gra chodzi płynniej niż przy MSAAx4 Ja mam podobne wyniki czy zastosuje DSR x2 czy MASS x4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Ja mam podobne wyniki czy zastosuje DSR x2 czy MASS x4 W centrum miasta jest podobnie. Ale jak pojadę za miasto gdzie jest dużo trawy z MSAAx4 FPS spada do okolic 40 FPS, z DSRx2 nie spada poniżej 50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mloncur Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Jeszcze taka opcja http://resolvedqs.com/tube/BoAR3aSOfQU/solved-how-to-fix-0xc000007b-error-in-gta-v też robiłem i nic :( no trudno się mówi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2015 Obecnie w stacjonarnym gram ma gt640 i jest pelna plynnosc, grafika szalu nie ma, przyjemosc z gry mam. ja mam w lapku 630 (procek i5) i jeśli będziesz grać w 1280x720 będziesz mieć grubo powyżej 30fps na normalnych detalach, wydajność drastycznie spada w online ale jest to dość grywalne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 Da się zmienić wybrany wcześniej wariant napadu w SP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 Bobras do roboty, a nie w gta gra. Premka w wot sama sie nie kupi. Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Da się zmienić wybrany wcześniej wariant napadu w SP? Można chyba powtórzyć misję. Wczoraj skończyłem singla. Jakiś niesmak mam. Poboczne misje strasznie mało interesujące. Oczywiście kabaret jeśli chodzi o humor ale dziwne poczucie że przy poprzednich częściach było to ciekawsze i do tego było ich więcej. Mimo wszystko, GTA IV ze 2 m-c a tu niecałe 3tyg. po 3godzinki i po grze. Edytowane 14 Maja 2015 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...