Makduf Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Jak coś dzisiaj będę około 22.30. Heist, misja, wyścig ? :> Edytowane 15 Maja 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Jak nie zasnę to będę. Faktycznie humor taki o pierdzeniu, kupie i kutasikach. Co mnie śmieszy, to mimo wszystko Trevor i Lamar. Fabuła bardzo mi się podoba, 48% na ten czas. Co do zadań pobocznych, widać że próbowali, ale nie można też oczekiwać, że nie będą one wszystkie typowo "growe". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 No ja weekend wolny to się przyfarmi :P granatnik już jest ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Wypracowałem kompromis w ustawieniach: https://drive.google.com/file/d/0B6iEHBJdGBREdklYcWRxTElmWG8/view?usp=sharing Rozdziałka 1600x1200, w sterownikach DSR 1:78X ustawiłem w grze 1920 na 1440 przy 75MHz. Daje to ładny, płynny obraz od 40 do 60 klatek. Przy wygładzaniu x4 muszę zejść na HIGH w większości ustawień. Windowed ustawiłem tylko do" skrinszotów". Edytowane 16 Maja 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Zegarki na 1500+ czy niżej na GPU? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Ktoś coś czytał albo słyszał kiedy amd ma zamiar poprawić błąd w sterownikach 15.4 dzięki któremu na 280x 280 7970 i 7950 po włączeniu msaa w prawym dolnym rogu pojawia się prostokąt w którym wyświetlane są jakieś artefakty? Gram w 1680x1050 i bez problemu mój 7970 msaa 2x ciagnie ale ten bug jest denerwujący, wygląda jakby pamięci padały. http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/GPU-608.aspx Edyta: w sumie to jestem debilem ze mam na to nadzieje, chyba mnie jeszcze trzyma po wczoraj. Tapatapatap Note 2 Edytowane 17 Maja 2015 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 Zegarki na 1500+ czy niżej na GPU? [; Zegarków nie ruszałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 Ktoś coś czytał albo słyszał kiedy amd ma zamiar poprawić błąd w sterownikach 15.4 dzięki któremu na 280x 280 7970 i 7950 po włączeniu msaa w prawym dolnym rogu pojawia się prostokąt w którym wyświetlane są jakieś artefakty? Gram w 1680x1050 i bez problemu mój 7970 msaa 2x ciagnie ale ten bug jest denerwujący, wygląda jakby pamięci padały. http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/GPU-608.aspx Edyta: w sumie to jestem debilem ze mam na to nadzieje, chyba mnie jeszcze trzyma po wczoraj. Tapatapatap Note 2 No sam sobie odpowiedziałeś. AMD mocno sie nie przykłada do sterowników ogólnie. Karty robi dobre, ale sterowniki pozostawiaja wiele do życzenia. Może jakiś patch to poprawi, a nie sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Misja z Bankiem Rezerw Federalnych. Podczas lotu heli trzeba przełączyć się ma Michaela i wtedy gra się zatrzymuje i wisi na ekranie przełączania. Jest na to jakiś fix? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Misja z Bankiem Rezerw Federalnych. Podczas lotu heli trzeba przełączyć się ma Michaela i wtedy gra się zatrzymuje i wisi na ekranie przełączania. Jest na to jakiś fix? Bez podkręcania w safemode masz to samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Odkręciłem wszystko i ... to samo. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 spróbuj wczytać save przed misją? chyba, że masz tylko autozapis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 No to albo save albo inne sterowniki. Masz jakiś komunikat czy tak po prostu wywala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Jakis heist po obiadku, na spokojnie? szukamy dwóch osob, ktorzy nie robia z gtav misji zycia ;). Oczywiscie ts. Piszcie na pw jak cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 No to albo save albo inne sterowniki. Masz jakiś komunikat czy tak po prostu wywala? Żadnego komunikatu. W momencie przełączania postaci jest widok mapki z góry i w tym momencie jest STOP. Stery 352.86 spróbuj wczytać save przed misją? chyba, że masz tylko autozapis... Tylko autozapis 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Rejestr zdarzeń w systemie? Błąd aplikacji? Patelnia E975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Udało mi się przejść tą misję. Za 6 razem poszło ... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Ktoś dzisiaj chętny na jakąś akcje tak po 22.30 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 No moze mi sie w koncu uda przysiasc tak kolo 22 ;] Nie pamietam juz kiedy gralem ostatnio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 To ja też się piszę. Jakiś hajst by się przydał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Mi cały tydzień wypadł, ranki, a o 22 już do spanka. Widzę Makduf umacnia się w ekipie :P Edit. No ostatecznie do 23h wytrzymam. Edytowane 27 Maja 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 A może by tak spróbować elitarne wyzwanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 A może by tak spróbować elitarne wyzwanie? Musielibyśmy mieć na to całą noc chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Ja z moim 20lvl? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 jakby ktoś dzisiaj grał około godziny 19 to zapraszam na nasz kanał mumble: pewnie będziemy grać na kanale administracja minimum 3 osoby także przyda się jedna do napadów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Musielibyśmy mieć na to całą noc chyba. Ja z moim 20lvl? :P W sumie to bardziej kwestia szczęścia, nie zapanuje się nad wszystkim. Zastanawia mnie czy dwie pary muszą potem zrobić kwartet po pierwszym napadzie by spełnić wymóg gry w tym samym składzie przez wszystkie misje. Edytowane 27 Maja 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Kasza mam tylko lvl 80, daleka droga jeszcze przede mną by opanować całe Los Santos :D. Odnośnie elitarnych wyzwań podczas napadu - czynnikiem który jest najbardziej kłopotliwy by je zaliczyć jest czas. Nie można się zatrzymywać na nic, trzeba poprostu iść do przodu. A co do otrzymania 1kk za ten sam skład to mi się wydaje że Prison Break to jest pierwszy etap, który się liczy a nie zdobywanie Flecca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 http://attackofthefanboy.com/guides/gta-online-heist-guide-elite-challenges-list/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) Pierwszy też się liczy, ale robi się go na końcu przez osoby którym nie wpadło po ostatnim napadzie. W moim przypadku było tak, że ja ze znajomym PL i dwoma ENG robiłem po kolei napady i Ci dwaj ENG dostali na koniec 2 MLN (ta sama ekipa i poziom trudny), a ja ze znajomym PL zrobiłem jeszcze raz pierwszy i dopiero zaliczyło tą samą ekipę. (jeden z ENG hostował ciągle napady i możliwe, że dlatego nie wpadło mi i znajomemu z PL za tą samą ekipę po ostatnim napadzie). No i nie trzeba robić tego na raz (ktoś zasugerował całą noc) :D Co do lvlu, to przecież on nie jest wyznacznikiem ogarniania :D Jak widzę niektóre 100 lvle albo 200 i co oni wyprawiają to za głowę się łapię. Jak masz cela i nie lecisz na rambo to i 20 lvl wystarczy (a wyższy lvl w ekipie podzieli się co najwyżej lepszą giwerą :D ) Edytowane 28 Maja 2015 przez NewNickPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Ktoś się orientuje co R* kombinuje z kontami? Dziś sobie odpalam GTA V, loguję się poprzez RSSC i wywala mi komunikat "Naruszono warunki korzystania z usługi Rockstar Games - funkcje konta zostały ograniczone". Więcej info brak. Gra używana tylko w singlu, stricte testowo, żądnych modów itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...