Makduf Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Żeby jeszcze te smg można było używać w samochodzie a tak to szkoda zachodu, ciężki karabin/zaawansowany ma o wiele lepszą skuteczność. Ciekawe jaką rewolucję przyniesie PART II, mogli by wkońcu dorzucić np. 5 nowych napadów a nie jakieś bzdety. Ownujemy coś w sobotę po 21 ?:) (akurat wtedy powinienem już być online) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Tylko zmień to celowanie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Kiedy zbierzemy ekipę na wszystkie misje po kolei i w jednym składzie, dodatkowe 2M piechota nie chodzi. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jakie sterowanie przecież ja mam standardowe. Kasza ja będę w sobotę koło 20-21 może nawet wcześniej w zależności od miśków na trasie. Ten kto chce do nas dołączyć do napadów w sobotę musi zrobić pierwszy etap (czyli Flecca) ja wystartuję grę od ucieczki z więzienia (pełny napad od 1 etapu). Poza tym myślę że jeżeli przysiedzimy trochę to uda się zrobić przynajniej 2 - 3 pełne napady (wcale to nie jest wymagające na najtrudniejszym poziomie np pierwszy 4os napad robi się w max 1,5 godziny). Jeżeli nie znajdziemy 4 osób, to pozostanie nam robienie wyścigów (podwójne RP w weekend) albo trybu od martina (podwójne GTA$) Trzeba wkońcu wbić ten 100 poziom(ostateczna wersja pancerza w samochodach, DUBSTA (yea!) oraz RPG) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ja już zaliczyłem reset :D Trzeba jeszcze raz zaatakować 5:20 w pierwszym napadzie dla dwóch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 My zrobiliśmy w 6 minut ten czas jest zabójczy. Nawet nie uszkodziliśmy samochodu! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jakie sterowanie przecież ja mam standardowe. Nie ma czegoś takiego jak standardowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Chodzi mi o sterowanie które miałem na początku gry nic nie zmieniałem nic nie ustawiałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Powiedzcie jak to jest z kupowaniem samochodów w trybie fabularnym. Czy jest jakaś wymierna korzyść z zakupu pojazdu (np. nie znikanie) czy gra traktuje je tak samo jak te ukradzione? Podprowadziłem ostatnio spod sklepu Addera, zmodyfikowałem go i trzymam w garażu żeby nie zniknął. Nie wyjeżdżam nim nawet na misje. Czy jak kupię auto to mogę swobodnie nim wyjeżdżać na misje i ono wróci pod dom czy może będzie odholowane na policyjny parking? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPiN Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Sprawdź po zapisaniu gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Czy byłby ktoś chętny na zrobienie wszystkich napadów na trudnym bez zginięcia? Chodzi o nagrodę 10mln$ za zrobienie tego. EDIT. Dzisiaj dołączyłem do kogoś robiącego finał ostatniego napadu. Cała drużyna dostała 25% bez proszenia hosta i ruszyliśmy do akcji. Wszystko poszło jak z płatka, nikt nie zginął, nie było powtórki, nawet udało się wziąć furę z mieszkania koło banku i bez strat dotrzeć do łódki (i podczas spadania zgubić gliny). Jednak przy napisach końcowych okazało się, że miałem 15% zamiast 25% z łupu (nie wiem jak inni bo to ruskie były)... Więc albo jakiś wielki przypadek albo znaleźli sposób jak wyujać innych graczy w nagrodzie :S R* zamiast coś z tym zrobić opierdala się. Codziennie widzę ufo, albo gości srających kasą, dzisiaj niewidzialne czołgi. Ciekawe co jutro wymyślą... Od początku gram tylko online, prawie 200 godzin od premiery i jest coraz gorzej zamiast lepiej... Zaczynam żałować, że kupiłem tą grę zaraz po premierze... Edytowane 15 Czerwca 2015 przez NewNickPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Standardowo dzisiaj partyjka od 22.30, mam nadzieje że wkońcu będzie ekipa by zrobić parę napadów. Sobotę wolna tak więc czekam na propozycje (jeżeli nie będzie ludzi to zostaje mi DAI albo wiedźmin3). Mały problem jest tylko bo muszę od nowa zacząć napady (Flecca jakieś 30 - 60 minut na trudnym). Jeżeli mnie nie macie w znajomych pisać @MakduFX @NewNickPL ja się piszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 No to ja będę około 22:30 to można jakieś napady porobić. Wysłane za pomocą N910"F"uck yeah! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2015 Kolejne DLC dla cziterów: http://www.rockstargames.com/newswire/article/52458/ill-gotten-gains-update-part-two-coming-to-gta-online-next-week?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=gtao-illgotten2&utm_campaign=gtao-illgotten2-06302015 W końcu tylko oni mają na to wszystko kasę odkąd R* ma <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ne na wszelkiego rodzaju czitujące ścierwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja dziś coś będę grał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Też jestem za czymś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja dopiero jutro będę, ale heist mamy zarezerwowany (jak coś szukać mnie na tsie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Ja się zjawię na nasze napady zarezerwowane, btw jak ten nowy dodatek ? https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/206137368 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Makduf, Kasza i StoPro ja będę w sobotę po 22-23 więc można się umówić na kontynuację napadów od tych godzin. Pasuje Wam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Makduf, Kasza i StoPro ja będę w sobotę po 22-23 więc można się umówić na kontynuację napadów od tych godzin. Pasuje Wam? Ja wyjeżdżam na ten weekend :/ Dziś coś gramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Ja wyjeżdżam na ten weekend :/ Dziś coś gramy?Ja mam tylko pada, laptopa i słaby internet hotelowy więc mogę zagrać jakieś misje, żeby nie narazić napadów na fail ;-) Wysłane za pomocą N910"F"uck yeah! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja w niedziele po 22.30 mogę być - poniedziałek, wtorek wolne mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 No to jak stopro nie wróci w niedzielę do 22:30 (napisz czy będziesz), to może na poniedziałek na 20 się umówimy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Od poniedziałku jestem od 23 h dopiero, a.e za to mogę siedzieć do 2 lub 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Mi tam rybka, update pobrany (jeszcze nie miałem czasu sprawdzić). Dzisiaj się ustawiłem na partyjkę w F15 ale jeżeli będą dostępni ludzie około 23 na heista to mogę wbić. Poniedziałek - dzień/noc jak wam pasuje, wtorek do 22 max. Poza tym przyszły weekend mam wolny. Jak będę mógł grać to będę na TSie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 No to umówmy się na poniedziałek na 23 i do pierwszej pociśniemy dwa napady, a we wtorek piąty i 10 mln wpadnie :-D Wysłane za pomocą N910"F"uck yeah! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Mi tam rybka, update pobrany (jeszcze nie miałem czasu sprawdzić). Dzisiaj się ustawiłem na partyjkę w F15 ale jeżeli będą dostępni ludzie około 23 na heista to mogę wbić. Poniedziałek - dzień/noc jak wam pasuje, wtorek do 22 max. Poza tym przyszły weekend mam wolny. Jak będę mógł grać to będę na TSie Ja dziś może będę grał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Dobra, czyli wróciłeś więc spotkajmy się jutro o tej 23 i zróbmy te napady do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Panowie czy my coś dzisiaj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 No umówiliśmy się w poniedziałek, że dzisiaj o 23 kończymy to i dostajemy 10 mln :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...