Makduf Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 No to ja będę od 22.30 online ;) jutro/niedziela wolne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Też powinienem być. anyway Edytowane 17 Lipca 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Jeszcze zmniejsz zagęszczenie ruchu :D Tak jak mówiłem wam, trzeba mieć to mieszkanie, bo jest najbliżej i zyskuje się dzięki temu nawet 20s. A ja kiedyś ten napad zrobiłem o 20s za wolno właśnie startując z mieszkania które jest po drugiej stronie miasta... BTW 421 lvl :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Buszmen Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Mam pytanie. Otóż podczas misji skoku na merryweather, po wysadzeniu statku, gdy jego połowa jest w wodzie, dzieje się coś dziwnego. Scena zatrzymuje się na pokazaniu całego statku i dalej nic się nie dzieje. Woda cały czas faluje, ogień się pali, do menu można wejść. Ale nic nie da się zrobić. Nie mogę ukończyć tej misji. Co robić? Miał ktoś podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 @Zielony Buszmen ja nie grałem w singla więc nie pomogę Ci niestety, może cofka save'a (o ile masz backup) albo zabawa z konsolą i teleport dalej ? @Nicku w cheatera się bawisz?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Buszmen Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 @Zielony Buszmen ja nie grałem w singla więc nie pomogę Ci niestety, może cofka save'a (o ile masz backup) albo zabawa z konsolą i teleport dalej ? Nic nie pomaga. Będę musiał kombinować, niestety. Gdy grałem zaraz po premierze, wszystko było ok. Nic w kompie nie zmieniałem, gry nie usuwałem, a jest teraz źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 W ten weekend jest 2x RP za ucieczkę z więzienia z Rashkowskym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 Panowie ja jednak nie dam rady dzisiaj muszę być w pracy do 22. W takim wypadku będę dopiero w piątek po 22.30. Sorki jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Luzz chyba przyda się dłuższa przerwa :D, mimo wszystko miło się grało. Gdyby tylko "Rock" przyłożył się do wsparcia online, a nie tylko wydawał skiny, było by ta gra na lata. Edytowane 19 Lipca 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2015 Wczoraj wyszedł nowy patch. Gra chodzi znacznie płynniej i Ammunation już tak nie zamula. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2015 Dodatkowo w tym tygodniu 2xrp/gta$ na human labs :D czyżby szykowały się częste powtórki tego etapu ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Kiedy gramy :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Żebyśmy jeszcze dochodzili do tego human labs... :P Właściwie można by jutro pocisnąć HL (z randomami, bo pewno naszej 4 nie będzie w komplecie) żeby kasa dodatkowa wpadła. Edytowane 22 Lipca 2015 przez NewNickPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja jutro będę po 22.30. Nie chce nic mówić ale brakuje mi tylko 3 misji do wyzwania "tą samą ekipą", jeżeli nie napalacie się na te 10kk to jutro można zacząć od HL (bo ostatnio skończyliśmy na PB). Chyba że chcecie wszystko od nowa robić by spróbować jeszcze raz bez zginięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Wolę od nowa, bo już wystarczająco dużo czasu zmarnowaliśmy na powtarzanie napadów, ale skoro Tobie przerwało to osiągnięcie właśnie w trzecim, a dodatkowo jest 2x xp i $ to jestem w stanie zagrać ten napad. Tylko bądźcie o tej 22:30, a nie o 0:00 jak ostatnim razem. I sto, żadnych imprez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) No mi niestety w 3 napadzie (finale) zresetowało mi to wyzwanie, chociaż do tej pory nie mam pojęcia dlaczego tak się stało. 2 napady mamy ukończone (niestety ze zginięciem) czyli szereg zachowany, najwyżej dobijemy do 5tego i wtedy się zresetuje. W sobotę do 17 max będę, w niedziele do 22 myślę że dam radę. Edytowane 24 Lipca 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Ja tam też mogę od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 To zaczniemy 3ci etap, zobaczymy czy mi zaliczy czy nie, jeżeli nie zaliczy wyzwania to start od nowa i wszystkie 5 etapów (nie ważne czy zginiemy czy nie) bo muszę wkońcu odbić się trochę od dna;P A nie mnie od biedaków będą wyzywać:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Po nowym patchu jest 6 kamizelek w ekwipunku a nie 5. Powinno być łatwiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 O ile znowu kogoś nie przejadę, nikt nie spadnie z wieży ciśnień itd ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) O ile znowu kogoś nie przejadę, nikt nie spadnie z wieży ciśnień itd ;s ...albo nie dostnie rakietą na lotnisku bo wylądował za wcześnie na hasło "jedziemy już". Edytowane 24 Lipca 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 No bo jechaliśmy kuźwa! Ale nikt nie kazał Ci lądować xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Ostatni akcja jaką miałem. Napad: The Pacific standard job Gram z kumplem + 2 randomy. Najpierw 10 razy misja przerywana bo jakiś random ginie starając się zabić wszystkich policjantów. W końcu wychodzi w ogóle z gry. Później dołącza jakiś inny random i po 15 restartach w końcu docieramy do motocykli. Tutaj też z 3 razy po drodze zginął. No ale w końcu udało się po 40 minutach dojechać do miejsca gdzie jest wyskok. A przynajmniej ja z kumplem a randomy też już dojeżdżały. No i wyskakujemy z motocykli i lecimy na spadochronie do łódki. Ja się zagapiłem i zahaczyłem stopą o czubek drzewa... odczepił mi się spadochron i poleciałem na ryj oczywiście ginąc. Kumpel wyszedł z gry. Do dziś się do mnie nie odzywa :lol: Edytowane 24 Lipca 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 No to start o godzinie 22.30 (pancerze/jedzenie itd kupować przed!!! o 22.30 zaczynamy już pierwszy napad z HL) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Jak działają te napady? Znaczy długo w to będziecie jeszcze grali? Da się dopiąć do Was zaczynając od zera czy nie ten level? :) (zdaje się że już o to pytałem, jakiś m-c temu, więc "tak, spoko" może być już nieaktualne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 A czemu nie ? Tylko na tą chwilę mamy 4/4, ale jakbyś chciał jakąś misję zrobić czy zastąpić kogoś przy napadzie, zapraszamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Fan-made 'GTA V' interactive map app puts Rockstar's to shame http://www.engadget.com/2015/07/25/fan-made-gta-v-interactive-map-app-puts-rockstars-to-shame/ http://gta-5-map.com/index.php Stronka https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tspoon.gta5.gta5map Apka android Edytowane 26 Lipca 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Mnie to dzisiaj znowu nie będzie problemy w robocie możliwe że będę trochę później niż ustalaliśmy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 :O 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Mnie to dzisiaj znowu nie będzie problemy w robocie możliwe że będę trochę później niż ustalaliśmy ;/ Czy masz jakąś przybliżoną godzinę kiedy będziesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...